23948sdkhjf

Casa og hemmelig partner bygger 450 boliger i Brøndby

Casa A/S har købt Saint-Gobain Distribution Denmarks grund på Sdr. Ringvej 27 i Brøndby. 

Her vil selskabet udvikle og bygge et boligkvarter med i alt 37.500 kvm, svarende til omkring 450 boliger i tæt samarbejde med en unavngiven investor.

– Der foreligger allerede lokalplan for området, og vi forventer at projektere allerede i foråret. Dermed kan vi tage første spadestik inden sommer, siger Torben Modvig, adm. direktør for Casa, i en pressemeddelelse fra selskabet. 

Grunden er nabo til en anden grund, som Casa allerede udvikler på Sdr. Ringvej 33. Her skal der bygges 16.500 kvm fordelt på cirka 200 boliger. Denne grund udvikles ligeledes i tæt samarbejde med en investor. 

Storkøbenhavn i fokus
Købet af Saint-Gobain Distribution Denmark grunden er således blot det seneste i rækken af flere udviklings- og boligprojekter, som Casa har startet op i Storkøbenhavn.

- Det er vores klare vision at blive Danmarks største udvikler og entreprenør, hvorfor vi gerne vil være med til at udvikle det ny Brøndby også. Det har vi allerede gjort på Nordhavn, Amager og i Ørestaden, og Vestegnen ligger naturligt i forlængelse heraf med alle de muligheder, området rummer, fortæller Torben Modvig. 

For nylig afleverede selskabet fx det sidste byggeri på Sundmolen i Københavns Nordhavn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157