23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rudersdal Kommune, Vallensbæk Kommune, Struer Kommune,Dragør Kommune og Halsnæs Kommune

Rudersdal Kommune
Anja Whittard Dalberg, 46 år, er pr. 1. januar 2020 ansat som områdechef for teknik og miljø i Rudewrsdal Kommune.Anja er cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet og har en master i offentlig ledelse fra CBS. Hun har tidligere blandt andet været erhvervsaffaldskonsulent i Hillerød Kommune, specialkonsulent i Miljøministeriet og klima-, natur- og miljøchef i Gentofte Kommune. Siden februar 2016 har hun kjværet centerchef for plan- og miljø i Hvidovre Kommune.

Vallensbæk Kommune
Tine Christiansen, 48 år, er pr. 1. januar 2020 ansat som teknik- og byudviklingschef i Vallensbæk Kommune.

Tine er cand.scient. (kulturgeografi) fra Københavns Universitet og master i offentlig ledelse fra CBS.

Hun har tidligere blandt andet været planlægger i Nykøbing-Rørvig Kommune, centerchef for Plan og Byg i Slagelse Kommune, Kontorcehf i Odensen Kommune med byudvikling som arbejdsområde og senest teknisk direktør i Ringsted Kommune.

Læs også: Rødovre-entreprenør vinder Vallensbæk nye svømmehal


Struer Kommune
Jesper Thyrring Møller, 59 år, er pr. 1. februar 2020 ansat som kommunaldirektør i Struer Kommune.

Jesper er cand. oecon fra Aarhus Universitet og har siden juni 2000 været kommunaldirektør i Hedensted Kommune (tidligere Tørring-Uldum Kommune). Her stopper han med udgangen af januar, idet Hedensted Byråd har besluttet, at hans åremålsansættelse ikke forlænges.

Dragør Kommune
Henrik harder, 49 år, er pr. 1. januar 2020 ansat som kommunaldirektør i Dragør Kommune.

Henrik er oprindelig læreruddannet og har en diplomuddannelse i ledelse og en master i offentlig administration fra CBS.

Læs også: Rødovre-entreprenør gør Frederiksværk til Stålsat By


Han har tidligere blandt andet været skoleleder i Græsted-Gilleleje/Gribskov Kommune og børne- og kulturdirektør i Ringsted Kommune. han kommer fra en stilling som direktør for velfærdsområderne i Greve Kommune.

Halsnæs Kommune
Ulla Catrine Brinch, 54 år, er pr. 1. januar 2020 ansat som direktør i Halsnæs Kommune, hvor hun får ansvaret for blandt andet områder miljø, kultur, idræt, erhverv, ejendomme, borserservice og beskæftigelse.

Ulla er agronom fra Landbohøjskolen og har en ph.d. i mikrobiologi fra samme sted. Hun har desvuden en lederuddannelse fra Attractor.

Catrine har tidligere blandt andet været forsker og projektleder ved GEUS (De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland), administrationschef ved opbygningen af BRIC (biomedicinsk forskningscenter under Københavns Universitet) og kontorchef samme sted.

Læs også: CC Contractor vinder skolebyggeri til 100 millioner


I 2009 rykkede hun til Deloitte Consulting som manager og i 2012 til konsulenthuset NextPuzzle som chefkonsulent.

Hun kommer fra en stilling som centerchef for byudvikling, miljø og erhverv i Fredensborg Kommune.
(Kilde: Danske Kommuner)
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172