23948sdkhjf

Goldman Sachs i partnerskab med Gefion om 534 boliger

Goldman Sachs Merchant Banking Division investerer i et nyt boligprojekt i Rødovre Port, som gennem de sidste to år er blevet udviklet af Gefion Group. Det oplyser Goldman Sachs i en pressemeddelelse.

– Vi er meget stolte af, at Goldman Sachs har valgt at investere i Rødovre Port. Det er en anerkendelse af projektets kvaliteter og vores dygtige medarbejderes udviklingsarbejde gennem de seneste 2 år, hvor vi har arbejdet med projektet. Rødovre Port er et meget gennemtænkt projekt, og det har været spændende at samarbejde med både Rødovre Kommune og Arkitema Architects i udviklingen af dette nye attraktive byområde, siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

Rødovre Port er et 37.500 m2 stort bolig- og erhvervsprojekt ved Rødovre Station. Byggeriet er i fuld gang, og vil resultere i 534 lejeboliger, 4.300 kvm. butikker/kontorer samt 700 cykelparkeringspladser og parkeringskælder til 200 biler.

Rødovre Port

Bygherre: Goldman Sachs og Gefion Group

Arkitekt: Arkitema Architects

Totalentreprenør: CG Jensen 

Størrelse: 37.500 m2

 200 p-pladser under byggeriet

700 cykelparkeringer i terræn

Lejlighederne vil bestå af nyopførte 1-5 værelses lejligheder.

Ny bydel, nyt vartegn
Det bliver et helt nyt byområde i Rødovre, som vil få op mod 1.000 beboere i de nyopførte 1-5-værelses lejligheder. Rødovre Port bliver et område med egen gågade med supermarked, caféer og butikker. Bydelen får lyse facader og vil indeholde boliger af forskellig karakter, blandt andet ungdomsboliger og boliger til enlige, par og børnefamilier. Boligerne bliver en blanding af lejligheder i en og to etager med udemiljøer i form af terrasser og altaner.

Rødovre Port sigter med sine tre tårne på henholdsvis 14, 16 og 19 etager mod at blive Rødovres nye vartegn. Tårnene bliver slanke i toppen og bredere på de nederste etager mod gågaden. Området får en grøn profil med beplantning, som skaber læ og et behageligt rekreativt område i gadeplan.

Projektet er tegnet af Arkitema Architects. I udviklingen af projektet er der lagt stor vægt på at skabe en ny bydel med attraktive boliger i et markant og spændende byggeri.

– Vi er glade for at samarbejde med Gefion om dette spændende projekt. Vi er overbeviste om, at denne investering vil gavne lokalsamfundene i både Rødovre og København i form af nybyggede og overkommeligt prissatte lejeboliger målrettet studerende, young professionals og familier, siger Nabil Aquedim, Executive Director i Goldman Sachs.

Rødovre Port forventes færdigbygget i 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14