23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Øllgaard, Finn G. Andreasen, CN3 og Danpro Steel Construction

Niras
Lars Krogsgaard Birkedal Madsen, 34 år, er ansat som civilingeniør i Niras. Lars er uddannet fra DTU-miljø og kommer senest fra en stilling i Rambøll, hvorfra han har stor erfaring med grundvand.

Lars har blandt andet arbejdet med grundvandsmodeller, design af grundvandssænkninger og grundvandshåndtering ifm. Cityringen, Papirøen, Kronløbsøen og Det nye Hillerød Hospital.

For Niras skal han nu arbejde med grundvand, modellering og vandforsyning - eksempelvis på Genåbningen af Fæstningskanalen, som er et stort klimatilpasningsprojekt i Lyngby centrum.

Øllgaard
Anders Christiansen, medejer og afdelingsleder i Øllgaard Rådgivende Ingeniører, fylder 50 år mandag 16. december.

Anders Christiansen er oprindeligt murer og har arbejdet i Øllgaard siden 1995. Her arbejdede han primært med byggeri, indtil han omkring år 2000 blev partner i virksomheden og skiftede arbejdsområde til forsyning. Samtidig begyndte han at læse til civilingeniør på DTU, hvor han blev færdig i 2006. I 2010 overtog han ledelsen af Øllgaards forsyningsafdeling og har siden været rådgiver for store og små vandværker og forsyningsselskaber over hele landet.

Finn G. Andreasen
Stig Kristensen er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Finn G. Andreasen ApS. Samtidig er Mogens Kirkgaard indtrådt i direktionen i stedet for Else Andreasen og Finn Groth Andreasen. Derudover er Kenneth Kristensen indtrådt som bestyrelsesformand, og Finn Juhl og Gudmund Kristensen er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

CN3
Michael Gauguin Houghton-Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos CN3 A/S (kilde: CVR).

Danpro Steel Construction
Per Rasmus Rasmussen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Danpro Steel Construction A/S i stedet for Jesper Øland (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141