23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Projectspine, Symetri og Dansk Industri

Projectspine
Mark Sung Brinkler, bygningskonstruktør og cand.it med fokus på udvikling af smarte løsninger og optimering af processer, er ansat som product manager for Spine platformen i Projectspine A/S.Mark kommer med masser af brancheerfaring, fra blandt andre Sigma Estimates, hvor han har været en del af major account med implementering af digitale løsninger til byggebranchen. Mark er desuden medejer af Bim Shark, hvor han fortsat sideløbende vil fungere som partner.

Her har han været primus motor i udviklingen af deres Saas-løsning til dokumentation.

Symetri
Jens Klitgaard, civilingeniør, er ansat som BIM-konsulent hos Symetri A/S, hvor han skal forstærke konsulent- og kursusforretningen i Danmark.

Jens er uddannet fra Aalborg Universitet med speciale i Arkitektur og Design.

Læs også: DI skiller sig af med Dansk Byggeris hovedsæde


Han er en erfaren underviser og har i mange år undervist i Revit og 3ds Max Design, men har også stor erfaring med Acad, Landscape, Structure, Dynamo og VR.

Dansk Industri
Allan Sørensen, som hidtil har været chefanalytiker og aktiv talsperson i Dansk Industri (DI),er udnævnt til cheføkonom.

Allan skal således i endnu højere grad være med til at tegne DI’s syn på udviklingen i dansk og international økonomi.

Allans fokus har indtil nu været overvejende på international økonomi, men som cheføkonom vil han i større grad også blive DI’s ekspert og talsperson på national økonomi.

Morten Granzau, som hidtil har været cheføkonom i DI, er udnævnt til underdirektør, hvor han er chef for DI’s afdeling for økonomisk politik og analyse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157