23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Domea, Samn Forsyning, Tscherning Beton, Spæncom, K.F.S. Boligbyg og Fire Eater

Domea
Uffe Andreasen, 43 år, er pr. 1. januar Domea.dk’s nye regionsdirektør i Østdanmark. Uffe Andreasen har et indgående kendskab til den almene branche, og har blandt andet en fortid i boligministeriet.Senest kommer Uffe Andreasen fra en stilling som chef for almene boliger i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Jonas Vadstrup, 41 år, er pr. 1. januar ansat som kommunikationschef i Domea.dk.

Jonas Vadstrup kommer senest fra en stilling som kommunikations- og markedsføringsansvarlig på den nye Radio4, og før det var han kommunikationschef i Kant arkitekter. Tidligere var i en årrække i Danmarks Radio, blandt andet som chefrådgiver for DR’s generaldirektør og den øvrige ledelse.

Samn Forsyning
Marianne Randrup Rasmussen, ingeniør, er ansat som projektchef med ansvar for planlægning, projektering, udførelse samt klimatilpasning hos Samn Forsyning ApS.

Læs også: Elementproducenterne står på toppen af vækstbølgen


Marianne kommer fra en stilling som Områdechef hos Banedanmark, hvor hun har været ansat i de seneste 15 år. Hos Samn Forsyning er hendes primære opgave ledelsen af 20 medarbejdere samt støtte og rådgive, hvor der er behov for det.

Tscherning Beton
Ole Bartels er indtrådt som bestyrelsesformand hos Tscherning Beton A/S i stedet for Søren Tscherning, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Spæncom
Nicolas Yatzimirsky er indtrådt som bestyrelsesformand hos Spæncom A/S i stedet for Lars Henrik Martinsson (kilde: CVR).

K.F.S. Boligbyg
Peter Ulrik Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos K.F.S. Boligbyg A/S (kilde: CVR).

Fire Eater
Jesper Kjærsgaard er indtrådt som administrerende direktør hos Fire Eater A/S i stedet for Mark Verweij (kilde: CVR).

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141