23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Refshaleøens Ejendomsselskab og Tivoli

Refshaleøens Ejendomsselskab
Jes Transbøl er pr. 1. januar ansat som adm. direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab A/S.

Jes Transbøl har i de seneste knap seks år hos DSB Ejendomme stået i spidsen for en af Danmarks største ejendomsporteføljer, og som adm. direktør for DSB Ejendomsudvikling A/S har han haft ansvaret for at udvikle og sælge ejendomme og arealer hos DSB.

Han afløser Christian Herskind, som tiltrådte 1. december 2008, men nu vil koncentrere sig om sine bestyrelsesposter mv.

Refshaleøen står over for en markant transformation og skal på sigt udvikles til at blive en ny, attraktiv bydel for landets hovedstad. Man regner med, at der med udviklingen skal gøres plads til 15.000 nye indbyggere samt 15.000 nye arbejdspladser.

I Regeringens og Københavns Kommunes såkaldte principaftale indgår etablering af Lynetteholmen mellem Nordhavn og Refshaleøen og ifølge denne plan skal de tre områder knyttes sammen med ny infrastruktur.

Tivoli
Christian Dahl Melchiorsen, 37 år, er ansat som underdirektør i Tivolis Byggeenhed.

Christian er ingeniør og har beskæftiget sig med byggeri de seneste 12 år. Senest som direktør i Middelgrundsfonden, hvor han som idémand og ildsjæl har stået i spidsen for transformationen af det gamle søfort Middelgrundsfortet til hele landets Ungdomsø.

Byg varetager de store bygge- og anlægsprojekter i Tivoli, som færdiggørelsen af Tivoli Huset, H.C. Andersen Hotellet, større forlystelser som Mælkevejen, mm.

Christian Dahl Melchiorsen erstatter Rikke Lindberg på posten, der har valgt at søge nye udfordringer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094