23948sdkhjf

Årstiderne Arkitekter udvider ledelsegruppen

Andreas Olrik og Rasmus Tøgern indtræder fra egne rækker som tegnestuens to nye kreative chefer i Østdanmark

To profiler fra egne rækker indtræder i Årstiderne Arkitekters ledelsesgruppe.

Arkitekterne Andreas Olrik (maa) og Rasmus Tøgern (maa) bliver en del af ledelsen og udnævnes samtidig til nye kreative chefer i arkitektvirksomheden.De to indgår med øjeblikkelig virkning i tegnestuens ledelse i Østdanmark sammen med markedschef Nina Bang og afdelingschef Lene Foder.

Mikkel Westfall fortsætter som arkitektvirksomhedens nationale kreative direktør med direkte reference til direktør Torben Klausen.

Mål at styrke projektudvikling
Målet med udnævnelsen er, at de to skal fortsætte og styrke deres i forvejen tætte dialog med mange af Årstiderne Arkitekters både nuværende og potentielle kunder, lyder det i en pressemeddelelse fra Årstiderne, der også fortæller, at udnævnelsen er et led i tegnestuens strategi om løbende at styrke virksomhedens arkitektfaglighed og fokus på projektudvikling.

Boliger og renovering
De to nye chefer er hentet internt. Andreas Olrik har gennem de seneste fem år været en del af Årstiderne Arkitekter - senest som kreativ leder for Boliger, hvor teamet blandt andet står bag det prestigefyldte og bæredygtige projekt UN17 Village i Ørestad.

Læs også: Sweco binder to arkitektbrands sammen i ny arkitekttegnestue


Rasmus Tøgern har gennem de sidste tre år været en del af virksomheden; senest som teamleder for tegnestuens afdeling for Transformation og Renovering, der blandt andet står bag transformationen af Postgården i København, der i år var indstillet til Realdanias og Grundejernes Investeringsfonds Renover prisen 2019.

Årstiderne Arkitekter er en del af rådgivningsvirksomheden Sweco, hvor arkitektvirksomheden udgør en integreret arkitektdivision med cirka 250 medarbejdere, som arbejder fra kontorer i København, Aarhus, Silkeborg og Herning.
kargaard

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.157