23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra NCC, MT Højgaard Koncernen, AlmenNets, Murermester Jørn Rasmussen Køge og Ollerup Fyn

NCC
Klaus Kaa, executive vice president i NCC AB, fylder 60 år tirsdag 3. december.Klaus Kaae er civilingeniør og har været været i NCC gennem hele sin karriere.

Som nyuddannet blev han i 1985 ansat som produktionsleder i Rasmussen & Schiøtz (nu NCC Danmark A/S). Her lærte han det praktiske fra grunden, og via funktioner fra landmålingsassistent til projektchef, blev Klaus Kaae specialiseret inden for byggeri. I dag er han en af branchens mest erfarne entreprenører.

I 2001 blev Klaus Kaae direktør i NCC for enheden Byg Øst. Herefter blev han en del af NCC Construction Danmarks direktion med udnævnelsen til koncerndirektør i 2002. I 2009 blev han viceadm. direktør og tre år senere adm. direktør i NCC Construction Danmark - og dermed også executive vice president i NCC AB.

I forbindelse med omdannelsen af NCC til en nordisk organisation ved årsskiftet 2016 trådte Klaus Kaae op i rollen om leder af et af fire, nordiske forretningsområder: NCC Building. 1. oktober 2018 blev han Head of Building Nordics, en rolle han påtog sig i begrænset tid og som han nu har besluttet at træde ud af. Fra 1. februar bliver han efter eget ønske senior adviser i NCC AB.

Læs også: Projektchef på udfordrende hospitalsbyggeri: "Vi har ikke haft grimme overraskelser herude"


MT Højgaard Koncernen
Morten Hansen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Anders Heine Jensen i følgende selskaber: Ajos A/S, Lindpro A/S, MT Højgaard Holding A/S og Scandi Byg A/S (kilde: CVR).

AlmenNets
Charlotte Nørbak, direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk, er valgt til AlmenNets bestyrelse for to år. AlmenNet er en forening og et netværk for udviklingsorienterede almene boligadministrationer.

Murermester Jørn Rasmussen Køge
Ulla Margrethe Fabricius Ekenberg er udnævnt til bestyrelsesformand hos Murermester Jørn Rasmussen Køge A/S (kilde: CVR).

Ollerup Fyn
Vibeke Clausen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ollerup Fyn A/S i stedet for Jan Clausen. Samtidig er Christina Clausen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Annette Clausen og Robert Kirkeby Hansen (kilde: CVR).

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172