23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gaihede, Saint-Gobain Isover, Viggo Madsen, SIF Gruppen og Jysk Spærfabrik

Saint-Gobain Isover
Jesper Eeg Knudsen, fabrikschef hos Saint-Gobain Isover, har søndag 1. de- cember 25 års jubilæum.

Jesper Eeg Knudsen er oprindeligt uddannet kemiingeniør fra Teknikum i Esbjerg, og efter en kort årrække hos et rådgivende ingeniørfirma i Esbjerg blev han i 1994 ansat som proces- og projektingeniør på den Saint-Gobain-ejede fabrik i Vamdrup, der dengang hed ’Glasuld.’

Uddannelsen som kemiingeniør blev suppleret med en HD i organisation og ledelse, og Jesper Eeg Knudsen arbejdede sig op på fabrikken og blev i 2002 udnævnt til fabrikschef. Under Jesper Eeg Knudsens ledelse er det 35 år gamle fabriksanlæg gennem årene blevet omstillet til en topmoderne og fremtidssikret fabrik med 160 medarbejdere.

Ud over at være fabrikschef er Jesper Eeg Knudsen også Industrial Director for Saint-Gobain Denmark, hvilket betyder, at han samordner og koordinerer aktiviteterne for Isover og yderligere tre Saint-Gobain-ejede fabrikker i Danmark, hvor der udover isolering produceres pudsemidler, mørtel og gipsplader.

Viggo Madsen
Kim Clausen, adm. direktør, har valgt at overlade direktørstolen og den daglige ledelse af Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S til Jesper Lund.

Jesper Lund har været ansat i firmaet siden 1996 og er i kraft af sin store faglige indsigt og sit store kendskab til markedet og firmaets trofaste kunder, det oplagte valg til posten.

Samtidigt skiftes der ud i ejerkredsen, således at firmaet nu tegnes af Jesper Lund, Morten Lynghus og Søren Leth Nielsen.

Ændringen i ledelsen og ejerstrukturen har været planlagt gennem en længere periode, og det er således på en velforberedt baggrund, at skiftet effektueres pr. 1. januar 2020. Det har været vigtigt for alle parter, at den specielle ånd der hersker blandt alle i firmaet har kunnet fastholdes, til glæde for medarbejdere og ikke mindst vore kunder.

Kim Clausen fastholder sin tilknytning til firmaet og vil fremover bidrage med sin mangeårige erfaring og kendskab til kunder og markedet.

Gaihede
Mogens Carsten Ramsløv er indtrådt i bestyrelsen hos Gaihede A/S i stedet for Thomas Thorup Eriksen (kilde: CVR).

SIF Gruppen
Morten Bodholt Nilsson er indtrådt i direktionen hos SIF Gruppen A/S (kilde: CVR).

Jysk Spærfabrik
Martin Friis Diemer og Henrik Christian Schmidt er indtrådt i direktionen hos Jysk Spærfabrik A/S i stedet for Jørgen Johansen, der til gengæld er udnævnt til bestyrelsesformand (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11