23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Nedrivere klar til at genopbygge tilliden efter kartel-skandale

Da der kom fokus på nedrivningsfirmaet Kingo Karlsens brug af lånepriser, valgte virksomhedens direktør, Thomas Kingo, i første omgang at blive på sin post som formand for Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen i Dansk Byggeri. På trods af, at Dansk Byggeri anbefaler, at alle, der kommer i stormvejr og sidder på tillidsposter i organisationen skal forlade deres post af hensyn til organisationen og de øvrige medlemmers omdømme og troværdighed.

Senere valgte Thomas Kingo dog at trække sig fra formandsposten i sektionen, hvor han i øvrigt havde og stadig har fuld opbakning fra bestyrelsen og nedlemmerne.

Derfor er Thomas Kingo, trods en karteldom, nu tilbage på posten som formand for Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen, hvor flere af medlemsvirksomhederne har været i bagmandspolitiet søgelys for karteldannelse. Flere har fået store bøder og kartel-rygterne vil en tid endnu klæbe til branchen.

En af de store opgaver for medlemmerne af Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen bliver derfor at vaske den plet af, som kartedommene har efterladt. Tilliden og respekten skal genoprettes og det kan faktisk kun gå for langsomt.

Samtidig er det vigtig, at den faglige innovationskraft, som sektionens medlemmer med Thoms Kingo i spidsen har lagt for dagen i de senere år, bliver ført videre. Der er hårdt brug for virksomhedernes kompetencer - men uden lånerpriser fremover!

Kingo får comeback som formand

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156