23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Derfor skriver vi om tvister

Tvister er en del af virkeligheden i bygge- og anlægsbranchen. Og Licitationen - Byggeriets Dagblad skriver om virkeligheden.

Så når en virksomhed hævder, at der ikke er noget at skrive om, når 25 underleverandører klager deres nød, så tager den fejl.

G.V.L Entreprise mener, at den slags tvister bør afgøres i voldgift.

Men ideelt set, så bør de afsluttes i en konstruktiv dialog, uden voldgift, for de tjener kun advokaterne til ære og fortjeneste.

Det tjener dog heller ikke byggebranchen til ære, at de forsøges "løst" ved hjælp af sociale medier.

Dansk Totalentreprise har lagt et opslag op på LinkedIn, og mange underleverandører istemmer, at de også mener at have penge til gode hos G.V.L Entreprise.

Sådanne opslag er normalt noget, forbrugerne benytter, når de er utilfredse med en håndværker, en restaurant eller anden virksomhed.

Det er vist første gang, at underleverandører bruger denne metode, som ultimativt kan ende i en shitstorm mod en virksomhed.

Det må være et udtryk for, at mindre leverandører kan føle sig magtesløse i et system, hvor man ikke kan bruge sin egen faglighed og dårligt har råd til advokater.

Byggesektoren afsøger og debatterer også selv løbende, hvordan man undgår at havne i så mange faglige voldgiftssager. For det er dyrt for alle.

Det arbejde vil Licitationen - Byggeriets Dagblad følge med interesse.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141