23948sdkhjf

Tegnestue med skandinaviske ambitioner får flere partnere

Aart Architects udvider partnerkredsen med Mads Nygaard og Nanna Flintholm som nye partnere. 

Trækker sker ifølge en pressemeddelelse fra arkitektvirksomheden sker som led i virksomhedens vækst og fortsatte fokus på at etablere sig som en af de førende, arkitektfaglige rådgivere i Skandinavien. I dag har arkitektvirksomheder godt 150 ansatte på kontorer i Aarhus, København og Oslo. 

– De seneste år har vi oplevet en fantastisk udvikling med fortsat flere samarbejder med ambitiøse bygherrer i hele Skandinavien. Det er derfor et naturligt skridt i vores vækst og faglige fundering at udnævne Mads og Nanna til partnere, siger Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og adm. direktør i Aart Architects, i pressemeddelelsen. 

Torben Skovbjerg Larsen fremhæver desuden, at de nytilkomne i partnerkredsen på hver sit felt har været drivende i udviklingen af Aarts rådgivning og markante projekter. 

Mads Nygaard og Nanna Flintholm vil som partnere operere på tværs af firmaets kontorer i Aarhus, København og Oslo. 

– Et virke, hvor de sammen med den øvrige partnerkreds vil gå forrest i at udvikle Aarts faglige fundament og løfte det ind i projekter i hele Skandinavien, hvor virksomheden aktuelt bidrager til udviklingen af mere end én mio. kvm. på tværs af skala og sektor, hedder det i pressemeddelelsen. 

Faglig og bæredygtig udvikling i højsædet

Mads Nygaard skal i den nye partnerrolle videreudvikle og understøtte Aarts konkurrenceprocesser på tværs af teams og skandinaviske landegrænser. 

Han har blandt andet være med til at videreudvikle virksomhedens designprofil, og været en drivende kraft i vinderprojekter, så som nye vikingtidsmuseum i Oslo, masterplanen for Ski centrum i Oslo og det bæredygtige flerbrugerhus i Århusgadekvarteret i Nordhavn i København. 

Derudover er han certificeret DGNB konsulent og ekstern lektor i bæredygtig arkitektur på Arkitektskolen Aarhus. 

Som partner skal Nanna Flintholm videreudvikle og understøtte Aarts interne, faglige udviklingsplatform, Aart+. Desuden vil hun stå i spidsen for nye store tilbud og udviklingsprojekter - særligt inden for sundhed, hvor hun kan trække på erfaring fra projekter som Aker Sygehus og Stavanger Universitetssygehus i Norge.

 

 

Med udnævnelserne vil Aarts partnerkreds fremover bestå af Anders Strange, Anders Tyrrestrup og Torben Skovbjerg Larsen som stiftende partnere, Mads Nygaard og Nanna Flintholm som partnere og Jørgen Biørn, Susanne Joys og Kristine Dave-Amundsen som associerede partnere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125