23948sdkhjf

Ordre på over 300 mio. kr. til fynsk entreprenør

Den fynske entreprenør H. Skjøde Knudsen sætter et solidt aftryk i Odense to nye domicilbyggerier med flerbrugerkontorer. 

– Med en samlet værdi på over 300 mio. kr. frem mod 2022, så er der tale om en særdeles god ordre – men vi tror ikke, at der er tale om en enlig svale. Interessen for den her type byggerier er meget stor, og vi forventer flere af den slags ordrer i de kommende år, siger adm. direktør i H. Skjøde Knudsen, Allan Nielsen, i en pressemeddelelse. 

Byggerierne i erhvervsområdet Cortex Park bliver på henholdsvis 11.500 kvm og 5.500 kvm. 

Projekterne er udviklet i samarbejde med pensionsselskabet PFA, mens revisionsselskabet EY og advokatfirmaet Focus Advokater bliver ankerlejere i den største af de to bygninger 

Projekterne gennemføres med en DGNB bæredygtighedscertificering til Guld. Det betyder, byggeriet lever op en række krav i forhold til grundpillerne for bæredygtig udvikling ifølge FN: Social bæredygtighed, miljømæssig bæredygtighed og økonomisk bæredygtighed. DGNB omhandler både bygningens totaløkonomi og CO2 aftryk set over den samlede levetid for bygningen.

Fakta:

  • De to byggerier vil samlet set dække over 17.000 kvm flerbrugerkontorer i Cortex Park i Odense. Lejemålene opdeles fra 200 kvm og opefter.
  • Det forventes at man har de endelige byggetilladelser på plads primo 2020, hvor det største af byggerierne påbegyndes – herefter følger det mindre byggeri.
  • Det største af byggerierne på 11.500 kvm etableres med en række fællesfaciliteter, herunder kantine, mødecenter og et højt serviceniveau til lejerne, mens det mindste på 5.500 kvm ikke vil omfatte samme grad af services og fællesarealer.
  • Begge byggerier opføres til bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld, og blandt de første lejere er den internationale revisionsvirksomhed EY og advokatfirmaet Focus Advokater.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141