23948sdkhjf

Udvikler bag boliger for 1,2 mia. kr. i Brøndby

AKF Koncernen har erhvervet 46.000 kvm i udviklingsområdet Kirkebjerg i Brøndby. Her planlægger koncernen at opføre et nyt boligområde, som går under navnet Kirkebjeg Søpark, med mere end 470 boliger. Projektet har en samlet salgsværdi på cirka 1,2 mia. kr. 

Boligkvarteret er en del af Brøndby Kommunes udviklingsplan for Kirkebjerg, hvor det tidligere industrikvarter omdannes til en ny bydel. 

Det skriver AKF Koncernen i en pressemeddelelse. 

I udviklingen af området har bagmændene ambitioner om skabe fællesskaber, hvilket kommer til udtryk i det, der vil blive bygget, forklarer direktør for AKF Koncernen, Ino Dimsits: 

- Derfor vil vi investere i aktivitetshuse og rekreative områder, og understøtte med initiativer og aktiviteter, der skal skabe et godt og sundt fællesskab i den nye bydel, siger han i pressemeddelelsen. 

Projektet byder på rækkehuse og moderne karrébyggeri, med grønne områder. Der opføres to aktivitetscentre i forbindelse med p-husene. Lejlighederne er mellem 60 til 100 kvm og har to-fire værelser. Der bygges 34 rækkehuse på cirka 115 kvm. Det er planen at opføre en blanding af ejer og lejeboliger. 

AKF Koncernen forventer at påbegynde byggeriet i sommeren 2020. De første beboere vil kunne flytte ind i det nye boligområde i slutningen af 2021. Hele området forventes færdigudviklet i 2024. 

Det er det tidligere Mitrax Holding der har solgt arealerne i Kirkebjerg til AKF Koncernen.

Kirkebjerg - Brøndbys nye bydel med 2.000 boliger

Erhvervsområdet Kirkebjerg i Brøndbyvester vil de næste mange år blive omdannet til en ny bydel med grønne arealer og ca. 2.000 boliger - primært etageboliger og rækkehuse - samt erhverv.

De første boliger forventes at være bygget inden 2021, men ombygningen af det store område forventes at forløbe over de næste 10-15 år

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141