23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Byens Tag & Facade og Erasmus & Partnere

Niras
Michael Hjerl Hansen, akademiingeniør, har i dag, 1. november 40-års jubilæum i Niras. Michael er uddannet fra Danmarks Ingeniørakademi i 1974 og kom til Niras i 1979, hvor han bl.a. arbejdede som projektleder på naturgasprojekter. Senere blev han projektansvarlig for store projekter som Amager Strandpark og Avedøreværket II samt for en lang række anlægs- og energiopgaver.

I 1996 blev Michael afdelingsleder for anlægsafdelingen, som under hans ledelse voksede fra ca. 30 medarbejdere til en sektor med ca. 300 medarbejdere, der leverede ydelser inden for veje, jernbaner, broer, afløb og havneanlæg.

Michael har siden 2010 siddet i bestyrelsen for Niras Fonden (i dag Niras Alectia Fonden) og siden 2013 i bestyrelsen for Niras Gruppen A/S. Han har desuden været medlem af FRI’s (Foreningen af Rådgivende Ingeniører) aftaleudvalg og infrastrukturudvalg. I dag arbejder Michael med specielle ledelsesopgaver i Niras.

Byens Tag & Facade
Jimmi Kunak Thøfner, 42 år, er ansat som Byggeleder hos Byens Tag & Facade.

Jimmi er uddannet tømrer og har en bred erfaring fra byggebranchen, som både selvstændig og byggeleder. Hans erfaringer med byggestyring af tag- og facaderenoveringsprojekter understøtter Byens Tag & Facades intension om at være ekspert i renovering af ejendommens klimaskærm.

Erasmus & Partnere
Laura Trolle Nedergaard, diplomingeniør i bygningsteknik, er ansat i rådgivende ingeniører Erasmus & Partneres afdeling i Hjørring, hvor hun vil indgå i ingeniørfirmaets konstruktionsteam for typehuse og énfamiliehuse.

Laura er oprindeligt uddannet tømrer. Efter ophold i Belgien, Grønland, Holland og Tyskland valgte Laura at videreuddanne sig i Danmark. Laura bliver ingeniørfirmaets ekspert, når det gælder statiske beregninger til det tyske marked. Derudover vil hun som sine kolleger i både Hjørring og Aalborg rådgive i forbindelse med byggeprojekter i Danmark og resten af Norden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125