23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Erasmus & Partnere, Sweco og Skive Kommune

Erasmus & Partnere
Laura Trolle Nedergaard, 36 år, er ansat som konstruktionsingeniør hos Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere.

Laura er uddannet Diplomingeniør i bygningsteknik fra Syddansk Universitet i Odense og har desuden en baggrund som tømrer.

Efter ophold i Belgien, Holland, Tyskland og Grønland er Laura, der som konstruktionsingeniør har arbejdet med både større og mindre projekter inden for konstruktioner, anlæg, byggeledelse og fagtilsyn, vendt tilbage til Nordjylland, hvor hun bl.a. bliver Erasmus & Partneres ekspert, når det gælder statiske beregninger til det tyske marked.

Sweco
Mustafa Makhukhi, 29 år, er ansat som fagspecialist i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Mustafa er uddannet ingeniør.

Hos Sweco skal Mustafa arbejde med planlægning og projektering af klimatilpasningsprojekter, herunder skybrudsløsninger, afløbsanlæg og LAR-projekter.

Mustafa kommer fra en stilling som fagansvarlig hos Norconsult, hvor han blandt andet arbejdede inden for samme felt.

Skive Kommune
Egon Dyring, 51 år, er ansat som teamleder for Energiservice i Skive Kommunes Forvaltning for Teknik, Miljø og Udvikling.

Egon er uddannet civilingeniør med speciale i energiteknik. Før sin tid hos Eniig har han været ansat ved Grundfos i over 10 år i flere forskellige funktioner, og før det var han ved Avedøreværket ved København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141