23948sdkhjf

Geopartner åbner nyt kontor i Esbjerg

Åbningen er sket som led i strategi om at være lokalt forankret

Geopartner Landinspektører har slået dørene op til et nyt kontor på Torvegade 65 i Esbjerg.

Det er et led i strategien om at være landsdækkende med lokal forankring. Der er samtidig gode grunde til, at det netop er i Esbjerg, man udvider med et nyt kontor.

- Esbjerg er landets femtestørste by og en spændende og dynamisk by, der fokuserer på vækst på netop de områder, hvor man har brug for en rådgivende landinspektør. Det vil vi gerne være en del af - samtidig med at vi herfra kan dække det sydvestjyske område, hvor vi hidtil ikke har været repræsenteret, udtaler områdechef i Geopartner, Kim Voss, som er chef for det nye kontor, i en pressemeddelelse.

Flere opgaver i gang
Jesper Falk Rasmussen, som er beskikket landinspektør på det nye kontor og har særlig erfaring inden for byplanlægning og ejendomsudvikling, supplerer:

- Esbjergs vækstfokus på eksempelvis udstykning og øget bosætning, udvidelse af erhvervshavnen og offshore aktiviteter, passer rigtig godt til Geopartners specialer. Så vi mener, det kan blive et værdifuldt samarbejde for alle parter."

Geopartner er allerede involveret i flere spændende projekter i Esbjergområdet.

Arkitekt Bjarke Ingels (BIG) projekt ’A place to - Esbjerg’, der omfatter opførelsen af 418 boliger fordelt på tre højhuse, er Geopartner landinspektør på.

Ligesom Geopartner Inspections har udført inspektion og kortlægning af Sneum-diget.

Ud over en beskikket landinspektør er der på det nye Esbjerg kontor ansat en kort- og landmålingstekniker, som har speciale inden for scanning, opmåling og afsætningsopgaver, og som har stor erfaring med off-shore.

Samt en matrikeltekniker, der er stærk indenfor traditionelle landinspektøropgaver og tinglysning. Alle medarbejdere på kontoret kommer fra lokalområdet, og derudover kan holdet trække på Geopartners 220 øvrige medarbejdere efter behov.

- En by med et erhvervsliv i udvikling, et godt team og en god placering - det kan kun blive godt, og vi glæder os til at samarbejde om mange forskellige projekter i området, slutter Jesper Falk Rasmussen i pressemeddelelsen.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25