23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe

Moe
Thomas Skjold Sørensen, stærkstrømsingeniør, er ansat som afdelingsleder hos Moe Rådgivende Ingeniører i Commissioning & Bygningsautomatik ved Byggeri & Design i København.

Thomas har 19 års erfaring, de seneste 3 år som projektchef hos Lindpro. Thomas bidrager med mange års erfaring med at løse og lede projekter af teknisk høj kompleksitet inden for blandt andet bygningsautomatik, samt et særligt fokus på de optimeringsmuligheder, der kan fremme processen og sikre den bedst mulige implementering hos kunderne. Med Thomas som afdelingsleder styrkes Moes kompetencer inden for commissioning og bygningsautomatik.

Jacob Asbjørn Jacobsen, diplomingeniør, er ansat som afdelingsleder for Vej & Trafik ved Infrastruktur i Næstved. Jacob har 13 års erfaring, senest ansat hos Saferoad Daluiso A/S. Jacob skal være med til at fortsætte udviklingen af Vej & Trafikafdeling og tilfører samtidig mulighederne for udarbejdelse af trafiksikkerheds- og tilgængelighedsrevisioner til afdelingen. 

Torben Michael Olsen, diplomingeniør, er ansat som projektleder i Maskin & Proces ved Energi & Industri i København. Torben har 23 års erfaring, de seneste 5 år som senioringeniør hos Rambøll. 

Theis Jepsen, maskinmester, er ansat som specialist indenfor Bygningsautomatik ved Byggeri & Design i København. Theis har 9 års erfaring, de seneste 4 år som projektleder hos Siemens. Med ansættelsen af Theis styrker Moe rådgivningen inden for bygningsautomatik, hvor Theis bidrager med at finde de løsninger, der passer til kundens behov.

Mathias Andersen, diplomingeniør, er ansat som fagingeniør i Vej & Trafik ved Infrastruktur i Næstved. Mathias har 3 års erfaring, de seneste 2 år som vejingeniør hos Køge Kommune.

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109