23948sdkhjf

Facadeentreprenør vokser i vest

HSHansen skal bruge mere plads til afdelingen HSH Direct i Esbjerg, der tager hånd om mindre og mellemstore opgaver med en entreprisesum op til 15 mio. kr. Det får man nu. Facade- og lukningsentreprenøren rykker til større lokaler Spangsbjerg Møllevej fra Høgevej i Esbjerg. 

Det oplyser HSHansen i en pressemeddelelse.    

Flytningen kommer som en reaktion på en fremgangsrig periode, forklarer afdelingschef i HSH Direct, Torben Ilsøe Nielsen:

- Vi har på to år ansat yderligere 17 mand i HSH Direct. Derudover har vi også fire mand hos os, der har de større projekter, siger han. 

Og selvom ordrebogen er god, mener han, at der er mere at hente. 

- Syd - og Sønderjylland er et marked med stort potentiale. De seneste år har vi fået en større markedsandel i området. Det er både lokalt i Esbjerg, i hele Syd- og Sønderjylland samt i resten af Danmark, vi har projekter. Herudover har vi fokus på Norge, hvor vi allerede har en håndfuld gennemførte projekter, siger Torben Ilsøe Nielsen i pressemeddelelse. 

Ud over afdelingen i Esbjerg har HSHansen administration og produktion i Lem samt kontorer i København, Viborg, Aarhus, Esbjerg, Oslo, Bergen samt Stockholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187