23948sdkhjf

Nye 184 boliger på vej nær København

Udviklingsselskabet Balder er klar med endnu et boligprojekt. Denne gang i byudviklingsområdet Hærheden nær Hedehusene Station, hvor udvikleren har købt en grund af byudviklingsselskabet NærHeden P/S.   

Lynghaven hedder ejendommen, der kommer til at bestå af 184 lejeboliger. 

Lynghaven er udviklet i et tæt samarbejde mellem Balder, Sjælsø Management – førstnævnte som bygherre og sidstnævnte som styringsentreprenør samt udvikler – og projektets arkitektfirma Dissing+Weitling Architecture. 

Ejendommen anlægges som en karrébebyggelse bestående af fire bygningsstokke placeret med indbyrdes afstand for at sikre et indbydende havemiljø. Lejlighederne vil være varierende i størrelse fra 2-værelses lejligheder på 66 kvm til 4-værelses lejligheder på 95 kvm, alle med udgang til privat terrasse eller altan. Dertil bygges der store tematisk inddelte udearealer, som indbyder til ophold, leg og fordybelse. 

8.000 beboere i Nærheden

Nærheden er en helt ny bydel i Hedehusene, der udvikles i partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg.

I området vil der blive bygget 3.000 boliger, der skal huse op til 8.000 beboere. Hertil skal der være skole og børneinstitutioner, erhverv, detailhandel, kultur og offentlig service.

Byggeriet af Lynghaven igangsættes i første halvår af 2020, og første etape forventes færdiggjort ved udgangen af 2021, hvor de første lejere kan flytte ind. 

Tæt ved Lynghaven opføres en bro for biler, cyklister og fodgængere. Broen vil forbinde Nærheden med resten af Hedehusene. 

I Nærheden er Balder og Sjælsø Management også i færd med at opføre bebyggelsen Lerholmen. Byggeriet kommer til at bestå af 186 lejeboliger og forventes at være indflytningsklar i sensommer 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173