23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Deas, Vejby Tømmerhandel og DS Stålprofil

Intego
Flemming Hovgaard Madsen, 52 år, kan i morgen, 4. oktober, fejre 25 års jubilæum hos Integos afdeling i Odense. Flemming startede i sin tid som industrielektriker, men har siden 2005 arbejdet som elektriker i afdelingen for kraftværker.

Gennem årene har Flemming rejst rundt til forskellige kraftværker i Danmark, og han har også været i Norge og England. De sidste fire år har han været at finde på Skærbækværket, hvor han er formand.

Deas
Morten Clausen, 53 år, er ny afdelingsdirektør og overordnet ansvarlig for DEAS’ afdeling for Facility Services. Morten skal sammen med sine dygtige team, der rummer cirka 350 administrative medarbejdere og viceværter sikre en effektiv daglig facility service i over 700 ejendomme.

Morten har de seneste 11 år arbejdet med facility services. Han kommer fra en stilling som ejendomschef i København Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Vejby Tømmerhandel
Lars Herschend er ansat som afdelingschef i Vejby Tømmerhandel, der er en del af ØT Gruppen (Østerbro, Søborg, Vejby og Hornbæk Tømmerhandel samt Københavns Listefabrik og Københavns Gulvcenter).

Lars startede i Vejby Tømmerhandel 1. juli i år, han kommer senest fra en stilling hos Södra Wood A/S og har inden da i 19 år været ansat som salgschef og senere trælastdirektør hos Trælasten S.A. Pedersen A/S Helsinge.

DS Stålprofil
Jesper Aas, 38 år, er ansat som salgskonsulent i distrikt Midt hos DS Stålprofil.

Jesper er uddannet handelsassistent hos Bygma Bindslev. Han er senere også udlært tømrer, hvilket han har fungeret som igennem cirka 10 år. Han kommer senest fra et job som account manager hos Hilti.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125