23948sdkhjf

Nyt om navne

Læs i dag nyheder fra Niras, Kuben Management, Molio og Sejs El

Niras
Christoffer Truelsen, civilingeniør, er ansat som forretningschef for Marine, Geoteknik, Tunnel og Broer i Niras.Christoffer Truelsen er uddannet fra DTU i 1999 med speciale i marine anlæg suppleret med en ph.d. i kyst- og erosionsbeskyttelse.

Gennem en årrække har Christoffer Truelsen bidraget til store internationale infrastrukturprojekter som broer, tunneller og havne i en lang række lande, herunder Sydkorea, Kina, Malaysia og landene i Mellemøsten - først i rollen som specialist og senere som projektansvarlig.

I perioden 2013 til 2017 varetog Christoffer Truelsen rollen som direktør for Cowis kontorer i de Forenede Arabiske Emirater og Bahrain og høstede derigennem omfattende ledelseserfaring samtidig med, at han var involveret i en række af signaturprojekterne i området. Senest havde han ansvaret for Cowis globale forretningsudvikling inden for det maritime område.

Kuben Management
Tina Andersen Mølby er tiltrådt som ny afdelingsleder hos Kuben Management A/S’ Kolding-kontor. Hos Kuben Management varetager Tina den daglige ledelse af kontoret, sørger for driftsopfølgning, ressourceallokering og faglig udvikling. Med ansættelsen af Tina har Kuben Management fået tilført nye ledelsesressourcer og faglige kompetencer, som er med til at understøtte virksomhedens strategi.

Læs også: Tretrinsraket til 2 milliarder indsnævrer rådgiverfeltet


Tina kommer fra en stilling som afdelingsleder i Vejle Kommune, hvor hendes team har bl.a. har stået for bygherrerådgivning.

Molio
Peter Holm Nielsen, 45 år, er ansat som marketingschef i Molio - Byggeriets Videnscenter.

Peter kommer fra en stilling som Head of Marketing for Net1 i Danmark og Sverige, hvor han bl.a. har stået i spidsen for en gennemgribende digitalisering af deres salgs- og marketingprocesser. Tidligere har han fungeret som CEO for et tech start-up, og som Senior Marketing Manager i TDC.

Sejs El
Thomas Christian Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Sejs El A/S i stedet for Edmund Alfred Larsen (kilde: CVR)

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156