23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Industriens Pension, Molio, Cubic Group, C.F. Møller Danmark, Zeso Architects, Legrand Scandinavia og Rebild Tavleteknik

Industriens Pension
Christian Andersen Ransfort, underdirektør, databeskyttelsesrådgiver og souschef for IT-organisationen i Industriens Pension, fylder 50 år i morgen, torsdag 26. september.

Christian Andersen Ransfort blev uddannet aktuar i 1996 og arbejdede de efterfølgende år i ATP’s datterselskab, ATP PensionService. I 1999 skiftede han til Industriens Pension, hvor han siden har haft en række lederroller.

Han var i en lang årrække leder af afdelingen Forsikringsteknik frem til 2017, hvor afdelingen blev lagt ind under Industriens Pensions it-organisation. Christian Andersen Ransfort fik i stedet ansvar for databeskyttelse og blev samtidig souschef for den samlede it-organisation, der bl.a. tæller it-udvikling, it-drift, forsikringsteknik og digital innovation.

Allerede inden han blev souschef for it-organisationen, havde Christian Andersen Ransfort afgørende roller i en række af de store it-projekter, der har sikret en yderst velfungerende og omkostningseffektiv it-infrastruktur i Industriens Pension.

Som databeskyttelsesrådgiver har Christian Andersen Ransfort en central rolle i arbejdet med at sikre en ansvarlig håndtering af persondata og naturligvis en overholdelse af al lovgivning på området. En rolle, der over en årrække er blevet langt mere omfattende som følge af meget omfangsrige regler fra bl.a. EU.

Molio
Thomas Graabæk, arkitekt, er ansat som konsulenter i Molio, hvor han skal være med til at løfte den danske del af building-Smart, der arbejder for at udvikle og fremme samarbejde og vidensdeling i byggeriet gennem anvendelsen af åbne digitale standarder.

Thomas er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og kommer fra en stilling som partner i BIM Equity, hvor han var i syv år. Thomas har blandt andet været initiativtager til Nordic BIM Academy, har været med til at udarbejde IFC-guiden, undervist på BIM Manager-uddannelsen og har været med til at implementere BIM på en lang række større danske tegnestuer.

Pawel Antoni Lange, cand.mag i moderne kultur og kulturformidling, er ligeledes ansat som konsulent i forbindelse med building-Smart.

Pawel har desuden en HA fra Copenhagen Business School. Ved siden af Molio arbejder han som PR-ansvarlig hos Sangberg Arkitekter og er freelance PR-konsulent for Danske Landskabsarkitekter m.fl.

Cubic Group
Josefine Ebbe er indtrådt som administrerende direktør hos Cubic Group ApS i stedet for Ole Kristian Bottheim. Samtidig er Henrik Skaanderup og Michael Glyholt trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

C.F. Møller Danmark
Søren Lykke Bülow er indtrådt i bestyrelsen hos C.F. Møller Danmark A/S i stedet for Mathias Bagger Poulsen (kilde: CVR).

Zeso Architects
Jens Peter Hoeck og Erik Bjerg Urskov er indtrådt i bestyrelsen hos Zeso Architects A/S og Zeso Alliance A/S i stedet for Kirsten Brosbøl og Morten Løkkegaard (kilde: CVR).

Legrand Scandinavia
David Beugin er indtrådt i bestyrelsen hos Legrand Scandinavia A/S (kilde: CVR).

Rebild Tavleteknik
Henning Mandrup Laursen er indtrådt som administrerende direktør hos Rebild Tavleteknik A/S i stedet for Karsten Frede Hansen. Samtidig er Peter Johannes Jensen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Hugo Nielsen, imens Henning Mandrup Laursen og Sisse Laursen er indtrådte i bestyrelsen i stedet for Jørgen Christian Hansen og Karsten Frede Hansen (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266