23948sdkhjf

Rene vinduer er godt for virksomheden - på mange måder

Alle der arbejder i en butk ved hvor vigtigt det er med en flot butik. Ofte er der hyret merchandisere, hvis eneste opgave er at sørge for dette. Men egentlig er det jo det samme om ens virksomhed ikke er en butik – fordi alle virksomheder har jo noget de gerne vil sælge. Og derfor er det vigtigt at sende et godt signal til besøgende, kunder og potentielle kunder.

Går man ned gennem nogle af de (mange) forskellige erhvervsområder vi har i de større byer rundt omkring i landet, vil man se at der er mange bygninger der har rene, nypudsede vinduer – men der er også rigtig mange som ikke har rene vinduer. Det giver et uheldigt udtryk for virksomhederne.

Nypudsede vinduer gør bare en forskel, når man som potentiel kunde, nuværende kunde (eller potentiel medarbejder for den sags skyld) er på besøg hos en virksomhed. Enten bevidst eller ubevidst. Ligesom så mange andre ting, så kan det nemlig også påvirke folk ubevidst, ved at de simpelthen bare ikke synes helt lige så godt om virksomheden, som de ellers havde villet, hvis vinduerne altså var rene og pæne; egentlig så man slet ikke havde lagt mærke til vinduerne.

Det er er selvfølgelig ting som er vigtigere at have styr på, som f.eks. den almindelige rengøring og oprydning, og generelle indretning med møbler osv., men det har de fleste virksomheder styr på, fordi det for de fleste giver sig selv, hvilket vinduespudsning for mange ikke helt gør, på samme måde.

Dette gælder selvfølgelig især hvis man sælger eksklusive produkter eller dyre ydelse, men det gælder altså for de fleste typer af ydelser og produkter – at det kan gøre en god forskel. En nem måde at være sikker på at man ikke havner i problemet er selvfølgelig at få pudset vinduerne. Nogle virksomheder sætter en medarbejder til at pudse vinduerne, hvilket kan været helt fint, bare det bliver gjort regelmæssigt – også selvom der er travlt, sygdom osv.

Den sikre måde er selvfølgelig at hyre en vinduespudser til det. At lave en fast aftale så man altid får pudset vinduer 1-2 gange om måneder f.eks. Men med en fast aftale er man sikker på at det altid bliver gjort. Det er en meget lille udgift at få en fast aftale på vinduespudsning. Går man sammen med nogle af de andre virksomheder i lokalområdet, kan man ofte få en samlet aftale og dermed prisen endnu længere ned.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094