23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe

Moe
Jakob Niels Jarbøl Faurholdt, di-plomingeniør, er ansat som seniorfagingeniør indenfor Veje, Stier & Pladser hos Moe rådgivende ingeniører, Infrastruktur i København. Jakob har 21 års erfaring, de seneste ni år som projektleder hos Cowi.

I Moe skal Jakob bidrage med byggeledelse, tilsyn og arbejdsmiljø samt vidensdeling til kommende opgaver. Gennem tidligere ansættelser hos tre store danske entreprenører og Cowi har Jakob oparbejdet stort kendskab til alle processer i udførelse af anlægsarbejde. Han har de seneste år fungeret som byggeleder, JVA-tilsyn, tilsynsleder og projektleder i større anlægsarbejder som motorvejsudvidelser M10 og M11, Køge Nord station samt LAR-projekter, herunder Enghaveparken.

Disse kompetencer skal Jakob blandt andet bruge i forbindelse med tilsyn på projektet Nyt Hospital i Hillerød samt byggeledelse, tilsyn og arbejdsmiljøkoordinering på kommende større og mindre byggesager. 

Beatriz Revilla Carases, civilingeniør, er ansat som fagingeniør i VVS ved Byggeri & Design i København. Beatriz har fire års erfaring, alle årene som ingeniør hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniører.

Beatriz har arbejdet med både indeklima og energianalyse samt ventilation og vvs-projektering i en række projekter fra kontorbygninger til museer. 

Pernille Snedker Egegaard, landskabsarkitekt, er ansat som rådgiverindenfor Miljø & Natur i Infrastruktur i København. Pernille har syv års erfaring, senest som landskabsarkitekt hos Cobe Arkitekter. Pernille har arbejdet på tegnestuerne Opland og Cobe, men har opnået de fleste af sine stærke kompetencer i Rambøll som specialist i klimatilpasning.

I Moe skal Pernille bl.a. bidrage med sin viden og metode i at arbejde tværfagligt og at integrere forskellige faligheder ind i landskabsarkitekturen med en kreativ, funktionel og respektfuld tilgang.

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.786