23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe

Moe
Tove Nyegaard, teknikumingeniør, er ansat som forretningschef i Infrastruktur hos Moe rådgivende ingeniører i Aarhus. Tove har 29 års erfaring, senest fra en stilling som afdelingschef hos Orbicon A/S. Med sin brede faglige erfaring inden for miljø, klima og bæredygtighed kombineret med ledelsesmæssig erfaring skal Tove bidrage til Moes strategi for infrastrukturområdet. 

Nils Malling Aaboer, diplomingeniør, er ansat som projektchef i Infrastruktur i Fredericia. Nils har 22 års erfaring, de seneste 12 år som projektleder hos Rambøll Danmark A/S. Nils har tidligere været ansat i MOE i perioden 2000-2007. Nils har stor erfaring i projektledelse af vejprojekter for bl.a. kommunale kunder på Fyn og i Sydjylland, er uddannet trafiksikkerhedsrevisor og skal i Moe Syddanmark være med til at øge kendskabet til det stærke team i Infrastruktur. 

Kenneth Lange, akademiingeniør, er ansat som seniorfagingeniør indenfor VVS ved Byggeri & Design i København. Kenneth har 34 års erfaring, de seneste 8 år som VVS-ingeniør hos Dominia Rådgivende Ingeniører. Kenneth har i sin karriere arbejdet med projekter inden for bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri for både offentlige og private bygherrer. Han har beskæftiget sig med planlægning, økonomi, projektering og fagledelse inden for fagområderne kloakering, VVS og ventilation. I Moe skal Kenneth bidrage med sin faglige viden og blandt andet arbejde med projektering og fagledelse inden for bolig- og erhvervsbyggeri. 

Pernille Jensen, civilingeniør, er ansat som rådgiver for Brand hos Byggeri & Design i København. Pernille har 3,5 års erfaring, senest som ansat hos Beredskabsstyrelsen.

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141