23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ase og Arkil

Ase
Helle Schalek, juridisk konsulent i Ase, fylder 50 år søndag 22. september. Helle er uddannet cand. jur. I 2001 kom hun til Ase, hvor hun arbejder med juridisk rådgivning samt digitalisering af processer inden for a-kasselovgivningen. Henrik Dilsø, forsikringskonsulent, fylder 50 år mandag 23. september. Henrik har i 24 år arbejdet i a-kassen Ase efter at være uddannet kontorfunktionær i Fjerdesø/Codan Forsikring. I Ase kommer Henrik Dilsø vidt omkring på dagpengeområdet og behandler blandt andet sager om arbejdsophør/karantæne og ansøgninger om dagpenge samt efterregulering.

Arkil
Thomas Enslev, diplomingeniør og HD i ledelse, er udnævnt til afdelingschef for spuns og kombinationsprojekter i Arkil Fundering A/S.

Thomas Enslev vil fremover være ansvarlig for spunsaktiviteter og kombinationsprojekter.

Thomas startede i 2010 som entrepriseleder i Arkil Asfalt. I 2014 blev han ansat som entrepriseleder hos Arkil Fundering A/S i rammeafdelingen. I 2016 blev han projektchef samme sted, senere souschef.

Læs også: Arkil køber byggerobot hos fynboer


Mads Raunskov, 43 år, er udnævnt til ny afdelingschef for pæleramning i Arkil Fundering A/S.

Mads Raunskov vil fremadrettet være ansvarlig for ramning af jernbeton JBT-pæle, med fortsat fokus på at udvikle såvel organisation og markedsposition i såvel Danmark som det nordlige Tyskland.

Samtidig vil Mads også have ansvaret for Arkils aktiviteter indenfor tunnelering i Danmark.

Mads Raunskov kommer i høj grad også til at fungere som bindeled mellem Arkil Fundering A/S og Arkils Fundering A/S’s tyske filial Arkil Specialtiefbau.

Mads Raunskov er uddannet eksportingeniør i 2004 og bygningsingeniør 2005, og har været ansat hos Arkil Fundering i 11 år. Siden 2012 har han været projektchef.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142