23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra GK Danmark, Byens Tag & Facade, Dansk Fundering, Erik Arkitekter og Hovedstadens Bygningsentreprise

GK Danmark
Joakim Brandt, 24 år, er ansat som key account manager i teknikvirksomheden GK Danmark A/S, hvor han blandt andet skal stå for dialogen med kunderne i forbindelse med serviceaftaler til løbende vedligeholdelse af ventilations- og køleanlæg.

Joakim Brandt er uddannet handelsøkonom og har læst speciale i salg- og salgsledelse. Han har efterfølgende fået stort kendskab til teknikbranchen hos Coromatic A/S, hvor han startede som junior account manager og efter et år blev forfremmet til account manager.

Byens Tag & Facade
Henrik Raalund, 46 år, er tiltrådt som beregner på Byens Tag & Facades kontor i Sydhavnen.

Henrik er uddannet bygningskonstruktør og hos Byens Tag & Facade skal han arbejde med tilbudsberegning af tag -og facade renoveringsprojekter. Henrik har stor erfaring fra byggebranchen både som byggeleder og beregner. Hans erfaringer med facaderenovering, vinduesudskiftning, minimering af lyd og energioptimering understøtter Byens Tag & Facades intension om at være ekspert i renovering af ejendommens klimaskærm.

Jan Sømme, 51 år, er tiltrådt som kvalitetssikring -& arbejdsmiljøansvarlig på Byens Tag & Facades byggeprojekter.

Jan er uddannet tømrer og har mere end 20 års erfaring i byggebranchen. Hos Byens Tag & Facade er både kvalitetssikring og arbejdsmiljø en vigtig del af virksomhedens strategi og Jan skal bl.a. være med til at videreudvikle digitalisering af kvalitetssikringen og arbejdsmiljøet på virksomhedens byggeprojekter.

Dansk Fundering
Morten Friis Kliver er indtrådt som administrerende direktør hos Dansk Fundering A/S i stedet for Kurt Niels Siemen Jensen (kilde: CVR).

Erik Arkitekter
Lars Perch Nielsen er trådt ud af bestyrelsen hos Erik Arkitekter A/S (kilde: CVR).

Hovedstadens Bygningsentreprise
Torben Haaning er trådt ud af bestyrelsen hos Hovedstadens Bygningsentreprise A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172