23948sdkhjf

Aalborg-entreprenør arbejder på 210 brandberørte lejligheder

I Aalborg Vestby er det store renoveringsarbejde i gang på Henning Smiths Vej og Poul Buaas Vej. Himmerland Boligforening gennemfører renoverer sin afdeling på stedet.

Det oprindelige byggeri er fra 1949 og består af fire boligblokke på seks etager. I 2013 brændte dele af den blok, og efterfølgende blev de berørte dele af ejendommen renoveret. Denne renovering indarbejdes i den nu igangværende renovering.

Arbejdet udføres i en række storentreprise, blandt andet med Færch & Co som udførende. Aalborg-entreprenøren er storentreprenør på den omfattende renovering af 210 lejligheder, skriver selskabet i en meddelelse.

Storentreprisen omfatter tømrer-snedkerarbejde, malerarbejde samt let nedbrydning.
Det oprindelige byggeri er fra 1949 og består af fire boligblokke på seks etager. .

I forbindelse med renoveringen sammenlægges de oprindelige 210 lejligheder til 195 nyrenoverede og moderne lejemål, størstedelen med nye lifte og elevatorer. Sammenlægningen sker ved, at de gamle opbevaringsrum på øverste etage inddrages til beboelse og tillægges lejlighederne på 4. sal.

Indvendigt gennemgår byggeriet en gennemgribende renovering, som bl.a. omfatter nye gulve og lydlofter. Endvidere får lejlighederne nye køkkener og større badeværelser.

Den udvendige renovering består af nye vinduer og døre, altaner og terrasser, ligesom der i gårdmiljøet mellem blokkene etableres grønne områder samt cykel- og affaldsskure.

Endvidere tilbygges en svævende magnetlejlighed til lejlighederne på 4. sal mellem indgangsporte til gårdmiljøet. Fra gårdmiljø til gårdmiljø etableres desuden en gennemgang i bygningens stueetage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125