23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco

Sweco
Kim Peters, ingeniør, er ansat som chef for Byggeri Syddanmark på Swecos kontor i Odense. Kim kommer fra en stilling som teknisk direktør i MT Højgaard og medbringer fra sine tidligere stillinger værdifuld erfaring med projekter og som leder, samt et indgående kendskab til markedet og kunderne. Kim er uddannet ingeniør. 

Kenneth Søgaard Streit, elinstallatør, er ansat i Sweco Viborg. Kenneth har 4 års erfaring og har senest arbejdet med projektering hos ÅF. Kenneth starter med fagtilsyn på DNV Gødstrup. 

Michael Nielsen, bygningskon-struktør, er ansat i Sweco Viborg. Michael har 3½ års erfaring fra Constructa A/S Rådgivende Ingeniører og Arkitekter. 

Thomas Christian Jahr, master i Bygningsfysik, er ansat som projekt-/projekteringsleder i Sweco København. Thomas er uddannet diplomingeniør inden for Bygningsdesign og har netop færdiggjort sin master med særlig interesse for kuldebrosproblematikker. Siden 2011 har Thomas arbejdet hos Wissenberg i varierende roller som projekteringsleder, projektleder, IKT-leder og konstruktionsingeniør indenfor diverse bygningskategorier; almene boliger, skoler, kultur og idræt. 

Hüsne Özdemir, teknisk designer, er ansat inden for installationer i Sweco Aarhus. Hüsne er nyuddannet og har siden sin uddannelse været ansat hos ÅF. Hüsne har i sit uddannelsesforløb haft primær fokus på modellering af vvs- og eltekniske installationer, hvilket også vil blive hendes primære opgaver i Sweco. 

Daneshan Theivendran, konstruktionsingeniør, er ansat i Sweco Viborg. Daneshan har 1 års erfaring fra Constructa A/S Rådgivende Ingeniører og Arkitekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156