23948sdkhjf

Tidligere kloakformand indleder generationsskifte

23-årig ansat har købt sig ind i Verner H. Kristiansens kloakfirma, Kloakdoktoren

I 1991 etablerede kloakmester Verner H. Kristiansen sig som selvstændig med sit firma Kloakdoktoren i Hobro. 15 år senere begyndt naboens søn, Kristian, at følge interesseret med i, hvad der foregik hos Kloakdoktoren ved hjemmet i Snæbrum vest for Hobro.

Siden blev Kristian B. Larsen udlært kloakmester hos Verner H. Kristiansen, og som 23-årig har han nu købt sig ind i Kloakdoktoren og blevet medejer.

- Det er nok et glidende generationsskifte, vi har taget hul på, konstaterer 54-årige Verner H. Kristiansen, der i perioden 2008 til 2013 var formand for brancheorganisationen Danske Kloakmestre, i en pressemeddelelse.

- Jeg har været med Verner rundt på alle mulige opgaver, siden jeg begyndte at kunne gå i overalls og gummistøvler, fortæller Kristian B. Larsen.

Blev rådet til gymnasiet
Eftersom han er udlært i firmaet, kender han det indgående. Og i øvrigt ligner han mester på adskillige områder.

Da Verner H. Kristiansen i sin tid gik ud af skolen, var det med traktorkørekort og jagttegn som de bedste papirer. Da Kristian B. Larsen efter 9. klasse forlod Rosendalskolen i Hobro, havde han fået rigeligt af skolegang, selv om hans lærer mente, at han burde fortsætte i gymnasiet. I stedet gik han i lære som anlægsstruktør og bestod med ros. Han fulgte hurtigt op med at tage kloakmestereksamen med 7 i teori og topkarakteren 12 i den praktiske del.

Fusion af firmaer
- Alt for mange er i dag fokuseret på, at det er vigtigt, at alle unge mennesker kommer i gymnasiet. Ikke mindst lærere og forældre. Kristian er et lysende eksempel på, at der bør være langt mere fokus på erhvervsuddannelserne, konstaterer Verner B. Kristiansen i pressemeddelelsen.

Verner H. Kristiansen grundlagde virksomheden Kloakfirmaet Verner H. Kristiansen i 1991. I 2005 etablerede han sammen med Karl V. Andersen firmaet Karl og Verners Kloakservice ApS specielt med fokus på slamsugning og spuling. Begge firmaer fungerede under paraplyen Kloakdoktoren.

Karl V. Andersen døde efter kort tids sygdom i 2017, og Verner H. Kristiansen har efterfølgende fusioneret de to firmaer under fællesnavnet Kloakdoktoren, som han nu ejer sammen med Kristian B. Larsen.

Firmaet råder i dag over tre lastbiler med slamsugere samt en traktormonteret slamsuger.

Hertil også en såkaldt KSA-bil, som er et specialkøretøj til tømning af bundfældningstanke. K

KSA står for Kombineret Slam Afvander.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282