23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe og Sustain Solutions

Moe
Lærke Brun Philipsen, civilingeniør, er ansat som fagingeniør indenfor Afløb & Klima ved Infrastruktur hos Moe Rådgivende Ingeniører i København. Lærke har tre års erfaring, de seneste to år som klimatilpasnings- og afvandingsingeniør hos MT Højgaard A/S. Lærke skal hos Moe projektere afløbs-, kloak- og klimatilpasningsprojekter og være med til at udbrede kendskabet og anvendelsesmuligheder inden for LAR, ligesom hun skal være med til at udarbejde tilbud. Desuden fortsætter Lærke i et forskningsprojekt om udvikling af et digitalt LAR-værktøj til projektering af klimatilpasningsprojekter i den tidlige fase.



Jakob Stougaard Thomsen, civilingeniør, er ansat som fagingeniør indenfor konstruktioner ved Byggeri i Fredericia. Jakob har fire års erfaring, senest som konstruktionsingeniør hos Drias Rådgivende Ingeniører A/S. Jakob har bred erfaring fra forskellige projekter som konstruktionsingeniør og vil bidrage til den fortsatte styrkelse af Byggeri i Fredericia. 

Ronnie Remmer Boeskov, bygningskon-struktør, er ansat som rådgiver hos Byggeri i Aalborg. Ronnie er nyuddannet og har siden 2018 været både praktikant og studentermedhjælper i Moe. 

Mathias Vestergaard Steenstrup, civilingeniør, er ansat som fagingeniør indenfor fjernvarme hos Energi & Industri i Aalborg. Mathias er nyuddannet og har været studentermedhjælper hos Moe. 

Christian Snorrason, bygningskonstruktør, er ansat som BIM-fagmodelansvarlig i bygningskonstruktioner hos Byggeri & Design i København. Christian har seks års erfaring som fagmodelansvarlig og BIM-koordinator hos Sweco.

Sustain Solutions
Martin Seemann, elektriker, er ansat som energiteknolog i den tekniske afdeling hos Sustain Solutions.

Martin har netop færdiggjort uddannelsen som energiteknolog på Københavns Erhvervsakademi (KEA) og skal blandt andet udføre energiscreeninger, som giver et overblik over, hvor meget energi der kan spares ved at opgradere en bygnings klimaskærm og tekniske installationer.

Hæderspris
Preben Hedegaard Christiansen, maskinfører, har været ansat på Bounum Maskinstation ved Ølgod i 40 år.

Efter indstilling fra Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, er han derfor tildelt "hædersprisen for lang og tro tjeneste" fra Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab for 40 år med de store landbrugsmaskiner.

Hædersbeviset til Preben Hedegaard i form af en medalje i ægte sølv med inskription blev overrakt af præsidiemedlem i Landhusholdningsselskabet Erik Klindt Andersen. Branchedirektør i DM&E Bent Juul Jørgensen supplerede med et diplom og en tale til jubilaren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156