23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Moe

Moe
Jens Peter Nielsen, cand.scient. geologi, er ansat som projektchef i Miljø & Natur ved Infrastruktur hos Moe Rådgivende Ingeniører i København. Jens har 29 års erfaring, det seneste år som sektionsleder hos Cowi A/S.

Hos Moe skal Jens især arbejde med håndtering af jord- og grundvandsforureninger på både bygge- og anlægsprojekter. Herunder skal Jens assistere vores kunder med indhentning af de nødvendige tilladelser, projektering af bæredygtige løsninger og vurdering af de omkostninger der er, når der skal udvikles på forurenede grunde.

Karina Dalsgaard Thomsen, bygningskon-struktør, er ansat som projektleder i Infrastruktur i Aalborg. Karina har 15 års erfaring, de seneste 4 år som projektleder hos Aalborg Forsyning. Karina har som projektleder og byggeleder stor erfaring med anlægs-og byggeprojekter.

Hos Aalborg Forsyning har Karina beskæftiget sig med fjernvarme, og hun har stor erfaring med fjernvarmeprojekter, både nyanlæg og ledningsrenoveringer. Tidligere har Karina gennemført større boligrenoveringsprojekter og nybyggeri samt ledet adskillige nedlæggelser af skydebaner og andre militære anlæg. Hos Moe skal Karina fortsætte som projektleder på anlægsprojekter.

Tina Frenstrup Pedersen, teknisk designer, er ansat som BIM-specialist indenfor Lufthavn & Anlæg ved Infrastruktur i København. Tina har 35 års erfaring, de seneste 8 år som CAD-koordinator hos COWI A/S. Tina har specialiseret sig i 3D-opgaver med bl.a. MicroStation, AutoCad, InRoads/PowerCivil, Point Clounds/Drone, LumenRT.

Mette Klogborg Mårbjerg, civilingeniør, er ansat som fagingeniør indenfor Geoteknik ved Infrastruktur i København. Mette har 4 års erfaring, heraf 3,5 år som geoteknisk ingeniør hos Cowi.

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268