23948sdkhjf

Komprimering til ethvert formål på vejene

Selvom Stemas Maskiner A/S, er mest kendt for sine læssemaskiner, har firmaet, der er en del af JMM Gruppen, en niche ved siden af, nemlig salg af Ammann vejmaskiner

Hos Stemas Maskiner A/S går meget af tiden med at formidle læssemaskiner fra Weidemann. Men faktisk råder firmaet også over maskiner til vejarbejde. Det er schweizisk baserede Ammann Group, der spænder vidt, når det kommer til komprimeringsmateriel.

Produktprogrammet rækker fra små stampere via både små og store pladevibratorer til råjordskompaktorer, tromler og valsetog. På Have & Landskab her senere i august, vil det ifølge salgsdirektør Robert Kjærgaard det mindre grej, som henvender sig til brolæggere, anlægsgartnere og kommuner, som man har fokus på.

- Vi er ikke jordens største forhandlere af vejmaskiner, men der er faktisk efterspørgsel efter denne type maskiner. Der er mange brolæggere, anlægsgartnere og kommuner, samt entreprenører, der har brug for materiel til at udføre mindre vejopgaver, belægninger med videre, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Sælger nogle stykker
Stemas har ikke asfaltmaskiner, men alle maskinerne til forberedelsen af jorden. Og ifølge Robert Kjærgaard går det hvert år nogle stykker ud i landet.

Firmaet viser et valsetog og nogle af pladevibratorerne frem på Have & Landskab. For her kommer nogle af de kunder, som kunne tænkes at have brug for denne type materiel. Så her vil maskinerne stå side om side med Weidemann læssemaskinerne og Himoinsa generatorer.

Netop Himoinsa generatorerne er aktuelle i Danmark, fordi Stemas deltager på en forsvarsudstilling, hvor en camoufleret model deltager. Den camouflerede Himoinsa-generator tager turen fra Ballerup til Slagelse og gemmer sig blandt andre mere synlige artsfæller og mellem et bredt udvalg af Weidemann-læssemaskiner og komprimeringsmateriel fra Ammann.

Vigtigt udstillingsvindue
- Have & Landskab har i årenes løb været en fantastisk messe for Stemas. Den er de små maskiners udstilling, hvor vi virkelig har lejlighed til at målrette udvalget skarpt mod nogle helt konkrete målgrupper. Når vi læsser biler og trailere til Slagelse, bliver det med tanke på specielt brolæggere, anlægsgartnere, boligselskaber og kommuner. Foruden maskinerne, tager vi også en del udstyr med, som også passer til de brancher, der besøger Have & Landskab, siger Robert Kjærgaard.

Om markedet generelt i øjeblikket, siger salgsdirektør Robert Kjærgaard til Licitationen Byggeriets Dagblad:

- Før sommerferien havde vi en lidt død periode, hvor vi egentligt gik lidt og ventede på, at der skulle ske noget. Til gengæld har vi deltaget på 15 udstillinger rundt om i landet i foråret, så vi har ikke kedet os. Nu ser vi frem mod Have & Landskab som det næste større arrangement i år. Så vi er helt klar, når messen åbner, siger han med et smil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109