23948sdkhjf

Mere fokus på trivsel på maskin-HL

Arrangørerne har sat mere fokus på trivsel under besøget på Have & Landskabs maskinudstilling

Det er meningen at gæsterne skal have det godt, når de her sidst i august besøger Have & Landskab i Slagelse.

Især har maskindelen af udstillingen fået et hårdt tiltrængt løft.

Der har ofte været klaget over, at der er for langt til faciliteter, som toiletter og mad i denne del af udstillingen, men der er kraftige forbedringer på vej.

Uden mad og drikke...
Flere toiletvogne, som er overvågede, så de hele tiden virker, samt et torv i midten af arealet, hvor der dels er arrangementer, men hvor der også kan købes mad. Og det er en nyskabelse i forhold til tidligere år.

Maskinerne er en fast del af Have & Landskab, og her vil være alt hvad hjertet begærer af maskiner og udstyr til drift, vedligehold og nyanlæg af grønne arealer, vejdrift og kloakering. Nogle af de nye strømninger går på eldrevne maskiner, som vinder kraftigt indpas i disse år.

Her har flere af udstillerne også eldrevne maskiner med, og udviklingen er gået stærkt på dette område, så en minigraver faktisk kan køre en hel arbejdsdag på en opladning.

Noget man også vil se mere til i år, er robotter, som også vinder meget frem, både som fjernstyrede maskiner, men også som autonome maskiner, der klipper skråninger, plæner med videre. Også denne gang er der fokus på Innovation, og flere af udstillerne har kandidater med i nomineringerne til årets innovation.

Mere fokuseret
I modsætning til for eksempel dyrskuerne, så er Have & Landskab mere fokuseret inden for den grønne sektor, samt maskiner og udstyr hertil. Men den grønne sektor dækker mere end som så, for vejdrift og -anlæg er også repræsenteret, og det samme gælder områder som kloakering med videre.

Ydermere ligger messen i det som økonomer kalder for et "modent opsving" og det betyder at virksomhederne har haft nogle år med fremgang og dermed også viljen til at anvende ressourcer på at vise tingene frem. Det går nemlig godt i den grønne sektor, som er stærkt påvirket af en travl bygge- og anlægssektor.

Læs mere om: HL
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109