23948sdkhjf

Nyt hotel med specialdesignede døre

Spektakulært hotel i Sønderborg kan bogstaveligt talt åbne døre til alle tænkelige funktioner

Sønderborgs nye vartegn, Hotel Alsik, slog for cirka tre måneder siden dørene op for første gang.

Den 70 meter høje hotelbygning rummer intet mindre end 190 værelser, tre restauranter og et af Nordeuropas største spa- og wellness-afdeling på knap 4.500 kvadratmeter.

Opførelsen af det spektakulære byggeri, der er tegnet af Henning Larsen Architects, er muliggjort af Bitten og Mads Clausens Fond sammen med PFA Pension.

Automatiserede døre
- Dørleverancen er jo nærmest en entreprise i sig selv på grund af det store omfang. Der er aktivt taget stilling til hver enkelt dør, og hvilke funktioner der er nødvendige for at få brugernes dagligdag til at foregå så optimalt som muligt, forklarer Christian Bak fra A. Enggaard, der er totalentreprenør.

- Det kan for eksempel være automatiserede døre til køkkenpersonalet eller støjreducerende døre til værelserne, så beboerne ikke bliver generet af larm fra andre hotelgæster, uddyber han.
Kaptain

Forskellige døre til forskellige behov

Swedoor har leveret knap 1.200 døre til Hotel Alsik, som består af malede døre i farverne sort og hvid.

Alle døre besidder støjreducerende og sikkerhedsklassificerede funktioner i forhold til brand.

Swedoor har desuden leveret facadedøre af stål til hotellets udvendige facade, døre med særlige glasudskæringer til de indvendige trappeopgange samt laminatdøre med stålkarme til spa- og wellness-afdelingen.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127