23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Outline Vinduer, Vækstfonden, Intego, Cembrit, Industriens Pension, Bygma og Arkil

Outline Vinduer
Bastian Emil Bæk Nedergaard, Aalborg, er ansat som produktionsleder hos Outline Vinduer i Farsø. Han skal arbejde i listeafdelingen, hvor han får ansvar for at sikre optimal produktion med fokus på sikkerhed, kvalitet, levering og arbejdsmiljø. Bastian har læst på HTX og er uddannet produktionsteknolog ved UCN Aalborg. Bastian kommer fra en stilling som produktionstekniker ved Grundfos og har erfaring som teamleder ved Rolltech samt arbejdet med Lean og Six Sigma.

Vækstfonden
Rolf Kjærgaard, investeringsdirektør i Vækstfonden, er udnævnt til adm. direktør og afløser Christian Motzfeldt, som stopper efter 18 år.

Rolf Kjærgaard er økonom fra Københavns Universitet, 1996 og University of California, Berkeley, 1994.

Rolf har været ansat i Vækstfonden i næsten 18 år, de seneste fire år som investeringsdirektør med ansvar for Vækstfondens tre forretningsområder: VF Udlån, VF Fonde og VF Venture. Før da var Rolf Kjærgaard national ekspert i EU-kommissionen og specialkonsulent i Erhvervsministeriet.

Intego
Ole Stephansen, 52 år, er ansat som serviceleder hos den tekniske servicepartner Intego inden for el-teknisk installation og service. Ole har været selvstændig i flere år med Han-El og vil fortsat yde den samme gode sparring og opgaveløsning, men nu som en del af et større og stærkere team.

Cembrit
Morten Andersen, 45 år, er ansat som salgskonsulent hos byggematerialeleverandøren Cembrit i Aalborg. Mortens daglige opgaver bliver at stå for opbygning og vedligeholdelse af gode og værdiskabende relationer til Cembrits forhandlere i København, Nordsjælland og på Bornholm. Derudover skal han rådgive virksomhedens kunder om Cembrits produkter og følge op på projekter samt afsluttende salg i samarbejde med virksomhedens projektkonsulenter.

Morten er handels og engrosuddannet med speciale i træ og bygningsartikler og har over 20 års erfaring med salg i byggebranchen. Han kommer senest fra en stilling som key account manager hos Moland Byggevarer A/S.

Industriens Pension 
Ann Aavild, 39 år, er ansat som advokat med fokus på regulering og interne forretningsgange i Industriens Pension. Ann kommer til at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver. Hun kommer til at indgå i selskabets compliancefunktion og skal fokusere på bl.a. implementering af ny lovgivning, interne forretningsprocesser og juridisk rådgivning.

Ann Aavild har mere end 10 års erfaring som advokat med fokus på erstatnings- og forsikringsret. Hun kommer fra en stilling som advokat hos Kammeradvokaten, og hun har tidligere arbejdet i en årrække som kundeambassadør i Alm. Brand Forsikring samt advokat i Kromann Reumert med møderet for Landsretten.

Bygma
Carsten Pedersen, 49 år, som er filialchef for Bygma Padborg, overtager nu også ledelsen af Bygma Gråsten. Carsten Pedersen har været filialchef i Bygma Padborg gennem 17 år, og har derfor indgående kendskab til både lokalområdet og branchen.

De to forretninger ligger geografisk tæt, og med Carsten Pedersen i spidsen styrker Bygma sin tilstedeværelse tæt på grænsen i form af synergier og udvidet samarbejde mellem Bygma Gråsten og Bygma Padborg.

Arkil
Dan Jensen er udtrådt af direktionen og bestyrelsen hos Arkil A/S, Arkil Fundering A/S og hos Arkil Holding A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141