23948sdkhjf

Gipsproducent skifter navn

Fermacell Scandinavia med hovedsæde i Gedved blev overtaget af amerikansek James Hardie for lidt mere end et år siden. Nu skifter virksomheden navn.

Fermacell Scandinavia, der producerer fibergips, skifter navn til James Hardie Denmark.Det oplyser selskabet i en pressemeddelse.

Navneskiftet sker lidt mere end et år efter, at James Hardie i april 2018 overtog Fermacell Scandinavia i en handel til 473 mio. euro.

Fermacell Scandinavia, der har hovedsæde i østjyske Gedved, bliver hermed en filial af James Hardie Europe GmbH.

James Hardie Group har specialiseret sig indenfor byggematerialer af fibercement.

Den nye ejerstruktur betyder, at James Hardie Denmark får en bredere produktportefølje. Den består nu af en synergi mellem James Hardies fibercement-materialer til facadebeklædning og fermacell-brandets fibergipsplader.

-  Vores nye setup gør, at vi kan tilbyde komplette vægsystemer til alt byggeri på stål- og trækonstruktioner, udtaler Jens Engbo Norddal, der er markedsdirektør for James Hardie Denmark.

Den danske markedsdirektør uddyber, hvordan navneskiftet desuden vil optimere kommunikationen til kunderne:

Brand består

Selvom Fermacell Scandinavia officielt kommer til at hedde James Hardie Denmark, vil fermacell som brand bestå.

- På produktniveau kommer vi stadig til at skelne mellem James Hardie- og fermacell-brandet. Derfor vil produkter som fermacell® fibergipsplader stadig være en del af fermacell-brandet, oplyser Jens Engbo Norddal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094