23948sdkhjf

HP Byg udvider populære hotellejligheder

Succesen med at udleje hotellejligheder i Aalborg har været så stor, at folkene bag Aalborg Hotel Apartments nu stikker spaden i jorden for at bygge 46 nye hotellejligheder.

Aalborg Hotel Apartments råder i dag over 27 hotellejligheder på Venøsundvej i Aalborg Øst. Et kompleks der åbnede i juni 2018.

Næste etape bliver på 46 hotellejligheder fordelt på to blokke, som kommer til at ligge på Tornhøjvej 10 i Aalborg Øst - nogle hundrede meter væk og noget tættere på Tornhøjcentret.

Åbner næste sommer
Thor Bastholm, der er hotel manager på Aalborg Hotel Apartments, fortæller, at sammensætningen af lejligheder bliver lidt anderledes end i det eksisterende lejlighedshotel, hvor man har to- og tre-værelses lejligheder på henholdsvis 50 og 70 kvadratmeter.

Der kommer nogle flere mindre lejligheder på 25 og 35 lejligheder, ligesom der vil være flere af de tre-værelses med to soverum. Som på det første projekt er byggearbejdet lagt i hænderne på HP Byg, og går det som planlagt, kan man tage imod de første gæster sommeren 2020.

Læs hele artiklen

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.111