23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygma, Gaihede, Lemvigh-Müller og Orbicon

Bygma
Johan Bergstrøm, 43 år, er pr. 1. juli udnævnt til direktør for Bygma Viby Sjælland.

Johan kommer fra en stilling som filialchef i Bygma Hårlev, hvor han har været ansat siden 2014. Han har tidligere været souschef hos Stark i Køge.

Bygma Hårlev vil, indtil en ny filialchef tiltræder, fortsat blive ledet af Johan Bergstrøm i samarbejde med regionsdirektør Jens Jensen.

Martin Klausen, 45 år, er pr. 1. juli ansat som direktør for Bygma Rønne.

Martin kommer senest fra en stilling som områdechef for DLG på Bornholm. Han har i hele sin karriere været beskæftiget med handel af grovvarer, energi og andre varer til primært landbrugssektoren; bl.a. som chef for Land & Fritid i Østdanmark.

Gaihede
Mette Gammelby Kruse, arkitekt, er ansat som projektleder i rådgivningsfirmaet Gaihede, ingeniører & arkitekter.

Mette har i en årrække arbejdet med istandsættelser og ombygninger af fredede bygninger for en advokat og ejendomsadministrator i Aarhus. Sideløbende har hun arbejdet som selvstændig freelance-arkitekt indenfor samme område.

Tidligere har Mette også uddannet sig til tilskærer af tøj, og har blandt andet været ansat hos kjolemager Jesper Høvring.

Hos Gaihede skal Mette arbejde med projekter inden for renovering og udvikling af eksisterende og bevaringsværdige bygninger.

Kristian Høigaard Vilstrup, landskabsarkitekt, er ansat som projektleder og bygherrerådgiver inden for renovering.

Kristian kommer fra en stilling som projektleder og senior specialist hos Cowi, hvor han i næsten 10 år har arbejdet som projektleder. Her var han involveret i og stod i spidsen for særlige regnvandsløsninger - blandt andet for forskellige forsyningsselskaber.

Før det var han ansat hos landskabsarkitektfirmaet Lassen Landskab, hvor opgaverne var design og anlæg af friarealer ved blandt andet skoler, boligområder og også herregårde.

Hos Gaihede skal Kristian stå i spidsen for flere forskellige typer opgaver inden for renovering - og bruges som en kompetence inden for regnvandsløsninger.

Lemvigh-Müller
Marianne Nimb, lysdesigner og belysningsekspert, er ansat i en nyoprettet stilling som key account manager hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers belysningssektion, Rigtigt Lys i Herlev. Marianne har en diplomuddannelse i lysdesign fra London South Bank University og kommer senest fra en stilling som chefkonsulent og lysdesigner hos designbelysningsvirksomheden Flos Scandinavia.

Marianne Nimb skal primært fokusere på projektsalg over for arkitekter og landskabsarkitekter, rådgivere og el-installatører.

Orbicon
Lasse Wilms, 34 år, er ansat som BIM-chef i Orbicons afdeling for division byggeri i Høje Taastrup.

Lasse er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har første del af en HD fra CBS. Lasse kommer fra tidligere ansættelser hos Per Aarsleff A/S og MT Højgaard. I Orbicon kommer Lasse til at være ansvarlig for at digitalisere og optimere forretningsprocesser inden for byggeri samt for den strategiske tilgang til nye BIM-konsulent ydelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156