23948sdkhjf

Byggeriets topfolk samlet i ét opslagsværk

For fjerde gang udgiver Licitationen - Byggeriets Dagblad i dag "Hvem er hvem i byggeriet"

Det seneste år har været præget af udskiftninger på topchefniveau hos de største virksomheder inden for byggeriet.

Det får man allerede en indikation af på forsiden af dette års udgave af "Hvem er hvem i byggeriet", der udkommer med Licitationen - Byggeriets Dagblad i dag.

Jesper Kristian Jacobsen har afløst Ebbe Malthe Iversen som topchef hos landets største entreprenørkoncern Aarsleff, og hos MT Højgaard har Anders Heine Jensen taget over som topchef efter Torben Biilmann.

145 virksomheder er med i "Hvem er hvem i byggeriet 2019", der giver et samlet overblik over nøglepersonerne hos de største og mest toneangivende aktører blandt bygge- og anlægsvirksomhederne, arkitekterne og de rådgivende ingeniørvirksomheder.

Adgang til Hvem er hvem

Alle abonnenter på Licitationen - Byggeriets Dagblad modtager ”Hvem er hvem i byggeriet 2019” med avisen i dag.

Derudover har abonnenter gratis adgang til www.hvemerhvem.dk
Er du ikke abonnent kan du bestille tre måneders prøveabonnement inklusive ”Hvem er hvem i byggeriet 2019” og adgang til
www.hvemerhvem.dk for 1.525 kr.
Se mere på www.licitationen.dk/abonnement

Formålet med udgivelsen er som de tidligere år at give et overskueligt værktøj med informationer om både virksomhederne og deres nøglepersoner.

- Det er fjerde år i træk, at Licitationen - Byggeriets Dagblad, i samarbejde med vores søstermedie Building Supply, udgiver "Hvem er hvem i byggeriet". Vi mærker stor opbakning i byggeriet og fra leverandører, for "Hvem er hvem" og Licitationen skaber lidt sammenhængskraft i en stor branche, siger Licitationen - Byggeriets Dagblads ansv. chefredaktør, Niels H. Carstensen, der også er koncerndirektør i Nordiske Medier, der udgiver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Samlet er målet at give byggeriet adgang til viden.

- Vores mål er at skabe et helt univers, hvor byggeriet får øget adgang til viden. Det sker via analyser, avisen, nyhedsbreve, "Hvem er hvem", men også via konferencer som Building Awards konference og prisuddeling, som vi afholder igen til november i København, siger Niels H. Carstensen.

"Hvem er hvem i Byggeriet 2019" er også tilgængelig online, hvor www.hvemerhvem.dk indeholder opdaterede data om virksomhederne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094