23948sdkhjf

Tscherning starter nyt byggeselskab

Beton- og råhusarbejder bliver omdrejningspunktet for et nyt forretningsben

Nedrivnings- og anlægsvirksomheden Tscherning udvider forretnignen inden for betonkonstruktioner og opretter det nye firma Tscherning Beton A/S.

Det oplyser Tscherning i en pressemeddelelse.

Tscherning Beton bliver en selvstændig konstruktion ejet dels af Tscherning og dels af den erfarne entreprenør Claus Gade, der også indtræder som adm. direktør i det nye firma. Claus Gade har en fortid i blandt andet NCC og senest LM Byg, hvor han har været sektionsdirektør. 

Firmaet kommer til at stå for udførelse af beton- og råhusarbejder inden for bygge- og anlægsområdet på mindre og mellemstore projekter med stor grad af egenproduktion. Eksempelvis in-situ konstruktioner (fundamenter, bundplader, terrændæk, vægge mv.) samt opførelse af råhus i elementmontage, herunder elementleverance.  

Forretningsudvikler på elementer i porteføljen
Hermed vil Tscherning Beton og Tscherning sammen tilbyde bygherrer en ”one company”- pakkeløsning, der kan strække sig fra, at der står en gammel bygning, til at grunden er renset, saneret, byggemodnet, og der står et færdigt råhus klar til at bygge videre på. 

Og det passer direktør i Tscherning, Søren Tscherning, godt:

- Tscherning har i mange år arbejdet med at udnytte synergien i både at være en nedrivnings- og -anlægsforretning. Når en bygherre køber en bygning til nedrivning, er det jo typisk fordi, der skal stå noget andet på grunden, når den er væk. Og der har vi kunnet tilbyde fordelagtige løsninger ved at stå for både nedrivningen, genbrug af materialer og den efterfølgende byggemodning, forklarer han og uddyber:

- I den proces har vi også længe haft både genbrugsbeton og betonkonstruktioner som en del af vores portefølje. Og det er den del, vi nu formelt forretningsudvikler på.

Søren Tscherning fremhæver også miljøaspektet ved at holde arbejdet ét sted: 

- Ved at styre hele processen får vi sparet miljøet og byggeøkonomien for en del. For eksempel kan vi jo demontere hele bygningselementer og montere dem i en ny bygning. Og disse muligheder for at genbruge og upcycle materialer giver, sammen med en mere effektiv logistik, muligheden for at minimere ressourcespild og transport til og fra pladsen, Tscherning-direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109