23948sdkhjf

Trio bygger yderligere 79 boliger i Viborg Baneby

Bygherren er den samme, og det er de udførende også på 79 seniorboliger i Viborg Baneby.

Boligselskabets Sct. Jørgens står bag seniorboligerne, kaldet Boliger for livet, som opføres i hovedentreprise af Byggeselskabet Paulsen. Bebyggelsen ved Erik Glippings Vej i Viborg er tegnet af lokale Erik Arkitekter med Viggo Madsen som underrådgiver. 

Den 17. juni oprandt dagen så for de første spadestik til boligerne, skriver Boligselskabet St. Jørgen på sin hjemmeside. I tråd med den øvrige proces, var de kommende beboere involverede, og der blev indkøbt 80 nye spader til den festlige dag. Sammen med hovedbestyrelsesformand for Boligselskabet Sct. Jørgen, Johannes Steensgaard, satte de 79 seniorer spaden i jorden på Erik Glippings Vej.

- Det er tredje gang Boligselskabet Sct. Jørgen kan sætte spaden i jorden til et stort byggeri i Banebyen. Først med byggeriet af de 100 boliger i plejecenteret Banebo, og anden gang da vi tog 1. spadestik til de 40 familieboliger. Snart følger ungdomsboligerne og de små familieboliger, sagde Johannes Stensgaard blandt andet i sin ceremonielle tale. 

De 40 familieboliger, Johannes Stensgaard henviste til i sin tale, står trioen Byggeselskabet Paulsen, Erik Arkitekter og Viggo Madsen også for.

Boliger for Livet består af 45 rækkehuse, 1 fælleshus og 34 etageboliger. Samlet etageareal 7.950 kvm. Der er 3 forskellige typer rækkehuse, på ca. 105 - 115 kvm. Boligerne etableres som rækkehuse i henholdsvis 1½-plan og 2-plan. Etageboligerne placeres i to blokke med varierende højde og med varierende boligstørrelser fra ca. 70-110 kvm. 

De første boliger vil være færdige primo 2021. Der vil være løbende indflytning i boligerne, efterhånden som de enkelte boliger bliver færdiggjort, frem mod medio 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141