23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Lemvigh-Müller, V2C, Modulbeton A/S og Malerfirmaet Staubo

Lemvigh-Müller
Anders Voldsgaard Clausen har sat sig i stolen som ansvarlig for stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers regionale stålsalg samt salg af rustfri stål.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor 41-årige Anders Voldsgaard Clausen får ansvaret for det ene af tre overordnede segmenter i Lemvigh-Müllers stålsalg.

Han er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School (CBS) og har senest været otte år hos malingsleverandøren Hempel, hvor han som Group Director havde ansvar for virksomhedens vindmøllesegment.

Tidligere har han arbejdet hos Siemens Wind Power og MT Højgaard.

Han kommer med kommerciel tæft og holistisk forretningsforståelse og skal hos Lemvigh-Müller være med til at udvikle salget af stål og rustfrit stål blandt andet ved at sætte fokus på, hvordan man kan differentiere sig i markedet og skabe værdi for kunderne - ud over at have de rigtige produkter på hylderne.

V2C
Erik Vestergaard, advisor i rådgivningsvirksomheden V2C fylder 60 år i morgen den 19. juni.

Erik Vestergaard er en stærk, engageret advisor, der med smittende ro og begge ben solidt plantet på jorden lever op til alle fordomme om den tillidsvækkende og troværdige jyde. København har ikke formået at få bugt med Eriks jyske luner, hvilket tit er en styrke i det hæsblæsende byggeri.

Erik Vestergaard har i løbet af sin karriere både siddet i rollen som bygherre og som entreprenør og trækker således på erfaringer fra begge sider af bordet. Således har han et indgående kendskab til bygherres udfordringer og behov.

Modulbeton A/S
Benjamin Galacho er indtrådt i bestyrelsen Modulbeton A/S i stedet for Brian Sønderby Pedersen hos Modulbeton A/S ifølge cvr-registret.

Malerfirmaet Staubo
Marianne Kirstine Hansen er indtrådt i direktionen hos det københavnske malerfirma Malerfirmaet Staubo ApS ifølge cvr-registret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126