23948sdkhjf

Ny svømmehal har fået svævende tag på

Byggeriet af den nye svømmehal i Frederikssund er godt i gang. Svømmehallen, der er en del af Frederikssund idrætsby, har nu fået lagt tag på, så fredag var det tid til rejsegilde. 

Det blev traditionen tro fejret med taler, klap på ryggen og pølser og brød samt en velfortjent pause til håndværkerne. De er dog tilbage på arbejdet med svømmehallen igen, så den – om planen holder - kan stå klar til indvielse næste år. 

Tilbage i april 2017 blev GVL Entreprise, GPP Arkitekter, Bay Arch, Moe og Aqua-Teknik valgt som vinder af totalentreprisekonkurrencen om den nye svømmehal, og i november samme år blev byggeriet så sat i gang. 

Svømmehallen får blandt andet 25 meter konkurrence- og træningsbassin, modstrømsbassin til tekniktræning og genoptræning samt en vandrutsjebane på 50 meter. 

Bygningen får et stort, svævende tag og udnytter områdets skrånende terræn på optimal vis, hvor den indpasser sig naturligt i landskabet med sine kobberfarvede facader og store glasflader. Desuden er omklædningsrum og loungeområde, der i første omgang skal bruges af fodboldspillere, placeret i en fløj ud mod forpladsen.  

Når svømmehallen står færdig bliver næste skridt at bygge den aktivitetsplads, som skal ligge foran svømmehallen. 

Lokale og Anlægsfonden har valgt at støtte projektet med 8,3 mio. kr., som skal gå til det, man kan kalde en udendørs gymnastiksal, hvor der er plads til boldspil, løb, ribber, gynger, trampoliner, klatring, styrketræning og meget mere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156