23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deas, Glaseksperten, Urban Elements, 3M, Activ Isolering Danmark, Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma, B 6 Akustik, Badelement, Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma, Brøndboringsfirmaet Brøker, Bøgild og Carsten Priess

Deas
Casper Klitmøller Street, 44 år, er tiltrådt som koncernregnskabschef i Deas. Han får ansvaret for at sikre den interne og eksterne rapportering samt finansiel controlling af koncernens økonomi.

Casper er uddannet cand.merc.aud. samt statsautoriseret revisor og kommer med en bred erfaring inden for regnskab og revision. Efter 18 år hos Deloitte som revisor skiftede Casper i 2016 til Rambøll, hvor han har arbejdet med intern og ekstern rapportering, skat og finansiel controlling.

Glaseksperten
Jesper Kallesø Clausen, 48 år, er ansat som ny lager- og logistikchef hos Glaseksperten. Her bliver han ansvarlig for logikstikcenteret i Hjørring, hvor han skal stå i spidsen for 20 medarbejdere.

De primære opgaver bliver at lede medarbejderne og planlægge opgaver inden for lager og logistik. Derudover skal Jesper optimere virksomhedens arbejdsgange, sikre optimal udnyttelse af fabrikkens ressourcer samt øge virksomhedens effektivisering og digitalisering.

Jesper har mange års erfaring med ledelse og drift inden for lager og logistik og kommer senest fra en stilling som lager- og logistikchef hos Stadsing, der er Danmarks største leverandør af rengøringsprodukter.

Urban Elements
Claes Overgaard, Starka-ekspert, er ansat hos Urban Element, hvor han får ansvaret for virksomhedens salg af betonløsninger på det danske marked.

Claes har mere end 20 års erfaring indenfor bygge- og anlægsbranchen og har været Starka-ansvarlig i Danmark siden 2011. Claes Overgaard får i sit virke som salgs- og produktchef tillige ansvaret for at markedsføre Urban Elements øvrige betonprogram fra italienske Bellitalia. Der skønnes, at være betydelige synergieffekter i Urban Elements nye satsning på betonprodukter til uderummet.

3M
David James Ashley er udnævnt til bestyrelsesformand hos 3M A/S. Samtidig er Henrik Gam-Pedersen og Helle Birgitte Tranberg indtrådt som medarbejdervalgte medlemmer af bestyrelsen i stedet for Rasmus Gymoese Berthelsen og Nicolas Nees Henriksson (kilde: CVR)

Activ Isolering Danmark
Chris Rønnov Gulland er indtrådt i bestyrelsen hos Aktiv Isolering Danmark ApS (kilde: CVR).

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma
John Jørgen Funch, Jan Gerber og Jan LarsenA/S er indtrådt i bestyrelsen hos Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma (kilde: CVR).

B 6 Akustik
Lars Prisak er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Lars Hegelund Knudsen, mens Erik Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos B6 A/S og hos B 6 Akustik A/S (kilde: CVR).

Badelement
Jesper Langberg er udtrådt som administrerende direktør hos Badelement A/S (kilde: CVR).

Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma
Bent Daniel Jensen er indtrådt som administrerende direktør hos Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/S i stedet for Carsten Krogh Hansen (kilde: CVR).

Brøndboringsfirmaet Brøker
Erik Brøker og Peter Torp Brøker er indtrådt i bestyrelsen hos Brøndboringsfirmaet Brøker A/S i stedet for Erik Taagaard (kilde: CVR).

Bøgild
Morten Bøgild er indtrådt i direktionen hos Bøgild ApS (kilde: CVR).

Carsten Priess
Mads Hedin Preetzmann er indtrådt i direktionen hos Carsten Priess ApS Carsten Priess (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11