23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Tillid og respekt for nedriverformand trods karteldom

Det vakte undren, da formanden for Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen i Dansk Byggeri, Thomas Kingo, ovenpå en karteldom ikke ville forlade formandsposten. Det er ikke kutyme, at det er sådan, det foregår. For så mange sager af den slags har der ikke været i Dansk Byggeris historie. Men, det er Dansk Byggeris klare anbefaling, at hvis et medlem, som bestrider en tillidspost kommer i stormvejr, ja, så nedlægger han sit mandat.

Anbefalingen er jo et signal om, at man må forlade sine tillidsposter af hensyn til organisationen og de øvrige medlemmers omdømme og troværdighed.

Det er en klog anbefaling, som Licitationen - Byggeriets Dagblad i dag kan afsløre, at Thomas Kingo også senere har valgt at følge. Men det er værd at bemærke, at medlemmerne af Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen under hele sagen har bakket op om, at Thomas Kingo skulle blive på formands- posten. Og også gerne ser ham fortsætte på posten.

Om det er en klog beslutning, tilkommer ikke andre at vurdere end netop sektionens medlemmer. Man kan godt have en holdning til det, men den opbakning, som Thomas Kingo angiveligt har fra sektionens medlemmer, er et udtryk for, at han også fremover vil være den ildsjæl, som har ført nedrivningsbranchen ind i en helt ny æra. Og her hentydes ikke til kartelsager. Men det faktum, at branchen med stor innovationskraft har sat forsvarlig håndtering af byggeaffald på dagsordenen. Til gavn for hele samfundet.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141