23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Norisol, Schneider Nordic Baltic, Arkitektfirmaet Carsten Følsgaard og Dovista

Moe
Kim Heselaa Nielsen, diplomingeniør, er ansat som seniorfagingeniør indenfor Konstruktioner ved Byggeri hos Moe Rådgivende Ingeniører i Aalborg. Kim har 11 års erfaring, de seneste syv år som konstruktionsingeniør hos Lønborg Rådgivende Ingeniør- og planlægningsfirma A/S. Kim har desuden en håndværksmæssig baggrund og har gennem sin karriere oparbejdet en solid erfaring med projektering, 3. partskontrol og fagtilsyn inden for stort set alle typer konstruktioner.

Tim Andersen, civilingeniør, er ansat som specialist indenfor Brand ved Byggeri & Design i København. Tim er uddannet i 2006 og har endvidere en Master i Brandsikkerhed. De seneste to år har han været ansat som seniorspecialist hos Rambøll Danmark A/S. Tim har erfaring med brandrådgivning blandt andet inden for højhuse, lufthavne, renoveringer af ældre ejendomme, kontorer mm. Tim har skrevet speciale om brandrisiko for lithium-ion batterier og har en stor viden om brandsikring af disse. Udover erfaring inden for brandrådgivning har Tim erfaring indenfor byggeledelse, sikkerhedskoordinering og tilsyn med bærende konstruktioner. 

Brian Hurup-Felby, civilingeniør, er ansat som specialist indenfor Energi, Bæredygtighed & Indeklima ved Byggeri & Design i København. Brian har ni års erfaring, de seneste fire år som teknisk rådgiver hos Dansk Energi Management A/S. Her har han arbejdet bredt med energi, bæredygtighed og indeklima fra konkurrencekoncepter på masterplaner og bygninger til implementering, dokumentering og projektering. Brian har senest arbejdet med DGNB, FN17 og cirkulær økonomi. 

Jesper Østergaard Hansen, diplomingeniør, er ansat som rådgiver indenfor Brand ved Byggeri i Aarhus. Jesper har 14 års erfaring og er netop i gang med Masteruddannelsen i Brandsikkerhed. Det seneste års tid har han været ansat som brandrådgiver hos Sweco A/S. Jesper har fra tidligere ansættelser erfaring fra både myndighed- og rådgiverbranchen. 

Norisol
Ole Sander er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Knut Akselvoll hos Norisol A/S (kilde: CVR).

Schneider Nordic Baltic
Thomas Träger er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Niels Holst Svenningsen hos Schneider Nordic Baltic A/S (kilde: CVR).

Arkitektfirmaet Carsten Følsgaard
Per Rohrmann Wesselhoff er indtrådt i direktionen i stedet for Charlotte Hvid hos Arkitektfirmaet Carsten Følsgaard A/S (kilde: CVR).

Dovista
Lars Aagaard Nielsen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Dovista A/S (en del af VKR-koncernen) i stedet for Jens Bjerg Sørensen (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111