23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygma og Effekt Arkitekter

Bygma
Bettina Rask Bak, kontorassistent, kan 1. juni fejre 25-års jubilæum i Bygma Aars

Bettina Rask Bak har været lidt rundt i Bygma-koncernen og har prøvet kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver. Og selvom basen det meste af tiden har været Bygma Aars, har det været både spændende og afvekslende også at prøve at arbejde i andre Bygma-forretninger.

I 2012 vendte Bettina Rask Bak permanent tilbage til Bygma Aars. 

Søren Pedersen, salgschef, kan 1. juni fejre 25 års jubilæum i Bygma Viby Sjælland-

Søren Pedersen fra Vor Frue er udlært i en trælasthandel i Roskilde og kom oprindelig til Bygma Viby Sjælland som forvalter. For fire år siden fik Søren Pedersen udvidet sit ansvarsområde og blev udnævnt til salgschef.

Effekt Arkitekter
Sonja Stockmarr, arkitekt og planlægger, er ansat i Effekt Arkitekter, hvor hun skal stå i spidsen for planlægnings- og byudviklingsopgaver. Sonja har en alsidig baggrund med bred erfaring indenfor arkitektur, planlægning, bæredygtighed, mobilitet og entreprenørskab. Hun var blandt andet ophavskvinde bag etableringen af plan- og landskabsafdelingen hos Henning Larsen Architects som hun var leder af frem til 2017. Hun er grundlægger af virksomheden urbanization.dk og har de seneste år virket som konsulent og som tv-vært for blandt andet "Vi bygger det væk" og "Fremtidens drømmeboliger" på DRK.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158